Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

16. maj 2022 16:10

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 11.-16. maj 2022

Musik til ulempe, indbrud i fritidshuse, tandemcykel stjålet og husdyr på afveje. Læs døgnrapporten for Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Suldrup - geder på E45

Onsdag formiddag spadserede 3-4 geder i nødsporet på motorvej E45 ved Suldrup. En patrulje eftersatte gruppen, men uden held. Den mulige ejer blev underrettet.

 

Tranum – indbrud i fritidshus

Mellem lørdag den 30. april og fredag den 13. maj har ukendte gerningspersoner opbrudt et vindue i et fritidshus på Oddervej tæt på Tranum. Herfra har de haft held med at låse terrassedøren op. Der blev stjålet en tv-boks, radio, vejrstation og flere billeder fra huset.
Har du set noget mistænkeligt i området omkring Krogen ved Tranum i perioden? Så henvend dig på telefon 114.

 

Kandestederne – indbrud i fritidshus

Natten mellem torsdag den 12. maj og fredag den 13. maj har der været indbrud i et fritidshus i Klyngen ved Kandestederne. En rude i terrassedøren er blevet knust. 
Naboer har bemærket to mistænkelige køretøjer i perioden – en hvid SUV af mærket VW, samt en mørk Toyota Van med tonede ruder. 

 

Klarup – musik til ulempe i parken 

I Klarup nød omkring 30 unge mennesker fredag aften vejret, i det grønne anlæg på Hellebækvej. Det blev suppleret af så høj musik, at en patrulje blev kaldt til stedet; musikken blev herefter dæmpet.

 

Kongerslev – hærværk

På Kongensgade i Kongerslev blev der kort efter midnat, natten til søndag, sendt en herregårdssten ind igennem ruden til et bryggers. Der blev straks sendt patruljehunde til stedet. 

 

Vilsbæk – køer på afveje

Natten til lørdag havde en flok køer på eget initiativ skiftet adresse og var flyttet ind på en hestemark. Anmelder blev bedt om at aflæse øremærker, hvorefter køernes retmæssige adresse blev slået op i CHR-registret. 

 

Aalborg – tandemcykel forsvundet

En tandemcykel er lørdag aften forsvundet fra Kastanievej i Aalborg, hvor den ellers var lejet ind til en konfirmation. Har du set cyklen køre afsted i eller omkring Aalborg by, så hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

1. juli 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 29.-01. juni 2022

Indbrud ved kirke i Brovst, potteplantetyv brød ind i lejlighed og spirituspåvirket knallertfører stoppet af patrulje. Læs døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

29. juni 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 27.-29. juni 2022

Smykketyv på spil i Nørresundby, bil beslaglagt ved Frederikshavn og ugæstfri velkomst til patrulje. Læs døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

27. juni 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 24.-27. juni 2022

Farligt fredagsslik, høje promiller hos bilister og indbrud i lejlighed. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Forslag