Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

23. september 2024 13:00

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. september til den 23. september 2024

Mand gik amok til teoriprøve, flere indbrud, politihund fandt tyv, spritkørsel i traktor og musik til ulempe. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Blev opdaget i snyd: Så gik han amok

Torsdag eftermiddag var en 25-årig mand til teoriprøve på Sofievej i Aalborg. Under prøven opdagede en medarbejder ham dog i at snyde. Det udløste, at den unge mand fik en truende adfærd og overfusede medarbejderen. Derudover blev han så vred, at han slog hånden ind i en computerskærm flere gange, så den smadrede, og han ødelagde ledningen til et par høretelefoner.

 

Medarbejderen tilkaldte politiet, som rykkede ud og anholdte manden. Desuden blev han sigtet for hærværk og trusler.

 

 

Guldsmykker og møntsamling stjålet

På Søndertoften i Hobro var der indbrud i en villa torsdag. En af beboerne kom hjem torsdag eftermiddag og blev mødt af det triste syn.

 

Hele huset var gennemrodet, skuffer og skabe stod åbne, og en rude var ødelagt.

 

Tyven kom ind ved bryde en rude op i husets udestue. Samme sted brugte tyven som flugtrute igen. Med sig tog tyven guldsmykker og en møntsamling.

 

Klik her for læse råd omkring indbrudssikring af din bolig.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

 

Download i App Store

 

Download i Google Play

 

 

Skruede op for musikken, da politiet bankede på

En borger ringede til vagtcentralen torsdag aften, idet hendes nabo for anden dag i streg spillede meget høj musik. Borgeren havde gjort sit for at få naboen til at skrue ned, men uden held.

 

En patrulje kørte forbi stedet – Akvavitvej i Aalborg – og bankede på hos naboen. Naboen åbnede ikke for politiet, men skruede i stedet bare højere op.

 

Politiet rekvirerede en låsesmed, der skaffede politiet adgang til lejligheden. Da naboen opdagede, at det var politiet, der havde banket på, skruede han ned og betalte for låsesmeden.

 

 

Spirituskørsel i traktor

Fredag eftermiddag modtog politiet en anden anmeldelse. Anmelderen havde gennem længere tid kørt bag en traktor, som blev ved med at blinke til venstre.

 

Anmelderenm fik traktorføreren til at standse, og han kunne med det samme lugte, at traktorføreren lugtede af spiritus. Derfor tilkaldte han politiet.

 

Føreren fik foretaget en udåndingstest, der viste, at han havde drukket mere, end hvad der er tilladt. Derudover havde han heller ikke kørekort til traktoren.

 

Af den grund anholdt og sigtede politiet ham for spirituskørsel og kørsel uden kørekort.

 

Episoden fandt sted på Nysum Byvej i Nørager.

 

 

Ung påvirket mand anholdt

En 21-årig påvirket mand blev anholdt af politiet natten til lørdag. Den unge mand gik rundt i Rantzausgade i Aalborg, kun iført underbukser, var støjende og aggressiv. Derudover forsøgte han at bryde ind i flere biler, og han havde hevet sidespejlet af én bil.

 

Politiet vurderede, at manden ikke kunne tage vare på sig selv, hvorfor han blev anholdt. Han blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og han sov derefter rusen ud i detentionen.

 

 

Mand sigtet for hærværk

Lørdag aften begik en mand hærværk mod et kolonihavehus på Susåvej i Brønderslev. Manden havde skrevet flere ukvemsord på facaden.

 

Ejeren af kolonihaven ringede derfor til politiet, og manden blev sigtet for hærværk.

 

 

Indbrudstyv opdaget af borger og fanget af politihund

Sent lørdag aften forsøgte en ung mand at bryde ind i et supermarked på Godthåbsvej i Svenstrup. Tyven prøvede på at knuse en rude i indgangen med en betonklods, men han blev opdaget. Derfor stak han af fra stedet, og manden, der havde opdaget tyven, ringede til politiet.

 

En politihund snuste sig frem til manden, der gemte sig tæt på supermarkedet. Derefter blev han anholdt og sigtet for indbrud.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

@NjylPoliti

 

Facebook @NjylPoliti

  

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

 

https://politi.dk/abonner

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 23. september til den 24. september 2024

Narkokørsel, indbrud samt kniv og narko med på fastfood restaurant. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. september til den 19. september 2024

Flere indbrud, narko- og spritkørsel, mand indhentet og anholdt, og påvirket mand forsøgte at bide betjent. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

17. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 13. september til den 17. september 2024

Weekenden stod i indbruddenes og narkoens tegn. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.