Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

24. juni 2024 15:24

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 21. juni til den 24. juni 2024

Taske revet ud af hænderne på ældre dame, spirituskørsel, tyveri, fuld kvinde i bus og sulten hjemløs stjal mad. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Taske stjålet fra ældre dame

Fredag aften gik en ældre kvinde ad Bonnesensgade i Aalborg, idet en mand pludselig kom løbende og rev den ældre dames taske ud af hendes hænder. Derefter stak han af fra stedet.

 

I tasken var der en pung, en telefon og kontanter.

 

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

 

 

Fuld kvinde faldt i søvn i bus og måtte ruse ud i detentionen

Fredag aften modtog politiet et opkald fra en buschauffør, der havde brug for hjælp til en meget fuld kvinde.

 

Kvinden var faldet i søvn i bussen, og bussen havde nået endestationen ved Gistrup Skole. Chaufføren havde forsøgt at vække kvinde, men var ikke lykkedes. Hun var dog ved bevidsthed.

 

En patrulje rykkede ud til Hadsundvej i Gistrup, hvor bussen var. Politiet kunne heller ikke vække kvinde. Hun blev derfor anholdt, så hun kunne ruse ud i detentionen. Her blev hun desuden undersøgt af en læge, og næste morgen fik kvinden lov at gå igen.

 

 

Tyveri fra købmand

Lørdag morgen stjal to mænd en telefon og et sæt nøgler fra en købmandsbutik i Bygaden i Nørager. De stjal de to ting, i mens en medarbejder var ude i baglokalet.

 

De virkede begge påvirkede, hvilket medarbejderen tænkte over, idet mændene kørte fra stedet i en bil. Derefter opdagede hun, at tingene var væk.

 

Politiet undersøgte videoovervågningen fra butikken og kunne se, at bilen var stjålet. Ejeren af butikken havde forsøgte at ringe til telefonen, hvor en mand svarede. Han fortalte, at han havde fundet telefonen på et værtshus i byen, og at han ville levere den til politiet. Det gjorde han dog ikke, hvorfor ejerens samlever igen ringede til telefonen, og manden, der svarede, forklarede sammen historie.

 

Politiet fandt frem til manden, der var den samme som manden på overvågningen. Han blev derfor sigtet for tyveri.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

 

Download i App Store

 

Download i Google Play

 

 

Hjemløs og sulten tyv opdaget

På Ole Rømers Vej i Brovst begik en mand indbrud i en garage tidlig lørdag morgen. Tyven kom ind i garagen gennem porten, der ikke var låst.

 

Han stjal forskellige madvarer, der var opbevaret i garagen. Anmelderen af indbruddet opdagede tyven og tog kontakt til ham. Tyven forklarede, at han var hjemløs, og at det var derfor han stjal mad fra folk. Derefter stak tyven – der beskrives som at være i tyverne – af på en sort cykel.

 

 

Fuld bilist anholdt

Lørdag aften anholdte og sigtede politiet en mand for at køre spirituskørsel. Manden kom kørende ad Vestergade i Frederikshavn, da politiet standsede ham.

 

Manden var tydeligt påvirket, så politiet foretog en alkometertest på ham. Den viste, at manden havde kørt med en promille på 1,92.

 

Hvad sker der med kroppen, når du drikker alkohol?

  • En promille mellem 1,21 og 2,0 gør ofte din opmærksomhed meget svækket, du bliver træt og dårlig til at holde balancen og bevæge dig sikkert. Du husker dårligt og føler dig bedøvet.
  • En promille mellem 2,01 og 2,0 gør, at du er i risiko for at blive bevidstløs og gå i koma. Du har symptomer på forgiftning. Du mangler selvkontrol. Det er almindeligt at kaste op.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

X @NjylPoliti

 

Facebook @NjylPoliti

 

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

28. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 26. juni til den 28. juni 2024

Ældre mand bestjålet, studentergilde til gene, flere tilfælde af spritkørsel, indbrud samt røveri af og med snusrulle. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

27. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 24. juni til den 26. juni 2024

Politiet har øje på strandene, indbrud i lægeklinik, biltyv anholdt, narkokørsel og beruser anholdt. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

21. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. juni til den 21. juni 2024

Efterlysning af mistænkt mand til vold, flere indbrud, tilfælde af narkokørsel, og mand hoppede ud af bil og stjal kvindes taske. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.