Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

22. maj 2024 13:24

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 18. maj til den 22. maj 2024

Adskillige brande, indbrud og en højtflyvende drone. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Indbrud på landejendom

Fredag mellem klokken 11:00 og 13:00 var der indbrud på en landejendom på Ågårdsvej i Bindslev. Her havde indbrudstyven forsøgt at komme ind i hovedhuset og havde knust det yderste lag glas i terrassedøren. Fra tilstødende bygninger var der blevet stjålet en gasgruekedel, en gasflaske samt en motorsav. Der sås ligeledes færden i landejendommens lade, idet en havetraktor var kørt frem og forsøgt startet ligesom en minilæsser var forsøgt startet.

 

Har du set mistænkelig færden i området? Kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.

 

 

Godnat til sidste skoledag

Sent fredag aften var festen stadig i gang for en gruppe unge mennesker, som fejrede sidste skoledag. En anmelder ringede 114 og meldte at de unge sparkede til skilte og kastede med øldåser, til gene for beboere i området. En patrulje kørte til stedet og oplyste de unge mennesker om, at festen var ovre.

 

 

Husfredskrænkelse

Lørdag aften indløb en anmeldelse om husfredskrænkelse i to fritidshuse ved Sindal. To personer havde smadret rude og ødelagt indretningen. En mand blev fundet sovende på stedet.

 

 

Narkopåvirket bilist

Sent lørdag aften blev en bilist standset på Strandvejen i Aalborg, uagtet af han var påvirket af euforiserende stoffer. En narkometertest blev udført med positivt resultat for kokain; dette blev efterprøvet med en blodprøveudtagelse på nærmeste hospital.

 

 

Elcykel stjålet ved indbrud

På et tidspunkt mellem lørdag aften og søndag morgen var der indbrud i et skur på Tuxensgade i Frederikshavn. En hængelås var blevet klippet over; formentlig med en boltsaks. En elcykel af mærket Gesella blev stjålet ved indbruddet.

 

Du kan anmelde et indbrud pr. telefon, på skrift via e-mail eller ved at møde personligt op på en politistation.
Ring 112, hvis gerningsmanden fortsat er til stede eller lige er flygtet.
Ring 114, hvis gerningsmanden ikke længere er til stede.
Kontakt evt. din lokale politistation.

 

 

Uheld med ukrudtsbrænder

En ukrudtsbrænder var søndag, kort før middag, skyld i en brand i Frederikshavn. Varmen havde spredt sig til husets sydlige væg, hvorefter der skete røgudvikling fra væggen samt taget.

 

 

Indbrud i lejlighed

Et altanvindue var blevet brækket op i en lejlighed på Beatesmindevej i Aalborg. Her var der spor efter indbrudstyven i hele lejligheden, idet alle skabe og skuffer sås gennemrodede. Tyven stak af med guldringe, herunder en vielsesring, et ur, samt kontanter.

Indbruddet fandt sted på et tidspunkt mellem lørdag eftermiddag og søndag middag.

 

 

Alkoholpåvirket knallertkører

I Rebild Kommune standsede en patrulje søndag aften føreren af en gammel knallert, idet der var mistanke om spirituskørsel. Dette viste sig at holde stik, jævnfør en alkometertest. Føreren af knallerten blev taget med til en blodprøveudtagning, for at fastslå den nøjagtige promille.

 

 

Turist vejledt om danske droneregler

Mandag aften måtte en beredskabspatrulje haste til Skudehavnsvej i Aalborg, hvor en ung, udenlandsk turist skulle vejledes om dronereglerne i Danmark, efter at hans drone var registreret i omkring 65 meters højde.

 

Du kan orientere dig om Trafikstyrelsens regler for droneflyvning her: https://www.droneregler.dk/

 

 

Mistænkelig cyklist standset

Omkring midnat, natten til tirsdag, spottede en patrulje en mistænkelig klædt cyklist i Nørresundby. Cyklisten var, til trods for det varme vejr, iklædt arbejdshandsker, hue, halsedisse der skjulte ansigtet, jakke og rygsæk. Under visitation fandt betjentene en plasticpose indeholdende amfetamin, lommelygter og en digitalvægt.

 

 

Endnu en brand startet af ukrudtsbrænder

Tirsdag eftermiddag var en ukrudtsbrænder igen synderen i en brand i Frederikshavn. Denne gang var det en garage og et udhus som blev antændt. Personen som betjente ukrudtsbrænderen, blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

 

 

Mindre naturbrand slukket af tililende

I Gandrup Kommune var en flok tililende mennesker hurtige, da der udbrød en mindre naturbrand på en skråning. Der blev flyttet biler og skabt plads. Branden var slukket da beredskabet nåede frem. Der er uvist hvordan ilden opstod. Hændelsen fandt sted tirsdag eftermiddag.

 

 

Ild i tønder

Tirsdag eftermiddag opstod der også en mindre brand i Løgstør. To plastiktønder, der oprindeligt har været brugt til opbevaring af gammel fritureolie, var gået i brand og smeltet – sammen med den palle de havde stået på. Hændelsen fandt sted bag en dagligvarebutik.

 

 

Indbrud i varebil

På Bælumvej i Terndrup har der været indbrud i en varebil. Da ejeren kom ud til sin bil om morgenen, så han at denne var blevet tømt for diverse værktøj. Indbruddet fandt sted mellem tirsdag aften og tidlig onsdag morgen.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:


X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 
Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner
 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

14. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 12. juni til den 14. juni 2024

Flere tilfælde af narkokørsel, indbrud, påvirket mand anholdt efter flere anmeldelser, og tyv begik hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

12. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 10. juni til den 12. juni 2024

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev, Puck Maxi tyve på spil, indbrud og flere episoder af narko- og spritkørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

10. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 7. juni til den 10. juni 2024

21-årig mand fængslet i svindelsag, tekniske undersøgelser afsluttet i brandsag, butikstyv snuppet, flere episoder med sprit- og narkokørsel, indbrud og vanvidsbilisme. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.