Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

5. august 2022 13:25

Nordjyllands Politi: Uddrag af døgnrapporten 3. - 5. august

Designervarer stjålet fra lejlighed i Frederikshavn, meget højlydt havefest i Brønderslev, og en garder vil gerne hjem igen til Sindal. Læs et uddrag af politiets døgnrapport her.

Døgnrapport

Designervarer stjålet fra lejlighed

En lejlighed beliggende på Suensonsvej i Frederikshavn var onsdag aften udsat for indbrud. Det er uvist, hvordan gerningsmanden tilgik lejligheden, men under indbruddet blev et ur, en designertaske og et kontantbeløb stjålet. 

 

Hash konfiskeret

Onsdag middag i det centrale Aalborg blev en mand taget i besiddelse med hash, som var fordelt som klumper og gemt i to pakker rullepapir. Trods det kreative forsøg på at skjule hashen, blev det konfiskeret, og manden blev sigtet i sagen.  

 

Indbrud i villa

I Løgstør var der indbrud i en villa mellem tirsdag middag og onsdag morgen. Sagens person fik adgang til boligen via hoveddøren, hvorefter personen bevægede sig rundt i store dele af villaen. DNA-aftørring foretaget, og fingeraftryk sikret fra et vitrineskab. En taske, smykker, en computer, et kamera og en tablet var blandt de stjålne genstande.

Har du set noget mistænksomt på gerningstidspunktet? Kontakt politiet på 114.

 

Garder savner sit hjem

En ukendt gerningsmand begik natten til onsdag indbrud mod en genbrugsbutik i Sindal. Fra butikken blev en Kay Bojesen fanebærer, som var placeret i vinduskarmen, stjålet. Gerningsmanden kom ind via en rude i et baglokale, som var knust og havde fået fjernet sine lister.

 

Spirituskørsel 

Fredag morgen skulle en mand nok have fundet et andet lift hjem, idet han blev standset på Skagensvej i Hjørring, og ved en udåndingsprøve viste det sig, at hans promille lå på 1,92. Førerretten blev derfor inddraget grundet promillens størrelse.

Højlydt havefest

Flere naboer blev torsdag aften forstyrret på Rosenvængets Alle i Brønderslev, da en større gruppe unge mennesker holdt havefest. En del af de unge mennesker stod desuden på vejen og snakkede i et højt toneleje. Efter en telefonsamtale med beboeren, blev der meddelt, at festen ville slutte kl. 01:00, og at de nærmeste naboer var orienteret på forhånd. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

22. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. til den 22. september 2023

En stjålet bil, flere indbrud og et langvarigt svindelnummer. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 14. til den 19. september 2023

En udbytterig fisketur, et dyrt lift og flere tilfælde af kørsel i narkopåvirket tilstand. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

15. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 12. september til den 14. september 2023

Tyveri fra bil, påvirket kørsel, telefonsvindel og indbrud. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.