Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

19. september 2023 15:50

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 14. til den 19. september 2023

En udbytterig fisketur, et dyrt lift og flere tilfælde af kørsel i narkopåvirket tilstand. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Ladcykel forsøgt stjålet

Tidlig fredag morgen blev en ladcykel forsøgt stjålet i Nørresundby. En patrulje var hurtigt ved stedet efter anmeldelsen kom ind. Her var heldet med dem og en formodet gerningsmand kunne blive sigtet i sagen.


Ild, alkohol og amfetamin

Fredag aften var en bilist ude at køre i Brønderslev kommune, da der under kørsel gik ild i bilen. Beredskab og ambulancepersonale kom til stedet og vurderede, at sigtede var påvirket af spiritus. Han var desuden udfarende, hvorfor de valgte at tilkalde politiet. Da patruljen ankom til stedet, blev den 37-årige bilist testet til både at være påvirket af amfetamin, samt have en promille over den tilladte værdi.


Påkørt lysregulering

Fredag aften påkørte en 51-årig bilist en lysregulering i Vesthimmerlands Kommune; dét i en sådan grad, at både stolpen og bilen fik skader. En patrulje ankom til stedet og kunne konstatere at bilisten havde indtaget alkohol i et sådant omfang, at hans promille var over det tilladte.


Nervøs værthusgæst med dårlig samvittighed

Under en værtshuskontrol i Frederikshavn natten til lørdag fik betjentene øje på en person, som blev skønnet meget nervøs. Vedkommende havde heller ikke de store lyst til at tale med politiet udenfor. Det skyldtes formentlig den klump hash, der viste sig at ligge i en cigaretpakke i mandens lomme; denne klump blev senere kontrolvejet til 0,84 gram. 


Dyrt lift

Natten til lørdag tog en ung mand imod et tilbud om et lift, fra Aalborg mod Hobro. Føreren af bilen og en passager var to ukendte personer. Vel ankommet til Hobro blev den unge mand sat af ved en hæveautomat – og bedt om at hæve 2500 kroner, som betaling for turen. Anmelder turde ikke nægte og endte med, via mobile pay, at overføre pengene. 


A hvaffor en fisk?

Lørdag eftermiddag fiskede to venner i Halkær Sø, da de fandt et pengeskab. Her fandt de to venner både pas og diverse medaljer. De forsøgte at kontakte ejerne, men da det ikke lykkedes, ringede de til politiet. 


Narkopåvirket bilist

Natten til mandag blev en 43-årig bilist stoppet i Hjørring. Han havde ikke førerret til bil, og da patruljen samtidig skønnede bilisten narkopåvirket blev han testet. Ved en visitation blev manden desuden fundet i besiddelse af heroin. 

 

 

Narkotilbud

Der var formentlig tale om forkert nummer, da en narkohandler mandag formiddag fik sendt dagens tilbud ud. Modtageren var nemlig en 8-årig nordjysk pige. Med i sms’en var også en opfordring til at ’sprede budskabet med sine venner’. Hun delte i stedet budskabet med sine forældre, der kunne slette sms’en og blokere nummeret. 


Speedbåd og trailer stjålet

En 23 fods speedbåd er blevet stjålet fra Smedevej i Hobro. Tyveriet er sket på et tidspunkt mellem lørdag nat og mandag formiddag. Der er tale om en båd af mærket LARSON. Båden stod på en påhængsvogn, der ligeledes blev stjålet.

Båden havde ramt et hjørne på værkstedets mur, da den blev stjålet, så formentlig ses en skade langs bådens
ene side.

Har du set mistænkelig færden i området i tidsrummet mellem lørdag og mandag, så kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.


 

Følg Nordjyllands Politi på:

 
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner

 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

1. december 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 29. november – 1. december 2023

Efterforskning af transportulykken, stor beredskabsøvelse på vej, mange indbrud, bl.a. i Mou, mulig spritbilist og beruser. Læs et uddrag fra døgnrapporten her. Et uddrag, som politikredsen udgiver på flere hverdage.

28. november 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 25. – 28. november 2023

Indbrud, tyverier flere tilfælde af spritkørsel og godt gang i de glade julefester. Læs et uddrag fra døgnrapporten her.

24. november 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten fra den 21. november til den 24. november 2023

En fuld gaffeltruckfører, en stjålet håndtaske og en hælet plæneklipper. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her. ​