Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

23. august 2019

Fra døgnrapporten: færdselsuheld grundet uopmærksomhed og påvirkede bilister

Nordjyllands Politi udgiver på de fleste hverdage et uddrag fra døgnrapporten. Læs uddrag fra 22.-23. august 2019. Følg os på Twitter og Facebook.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Aalborg Øst – smykker og tøj stjålet ved indbrud


Mellem torsdag den 22. august kl. 15:00 og fredag den 23. august kl. 00:40 blev en bolig udsat for indbrud på Jørgen Berthelsens Minde i Aalborg Øst.

Tyven brød et vindue op med et koben. Herfra fik tyven adgang til resten af huset. Der var tydelige spor af færden i hele huset. Blandt de stjålne genstande var smykker og tøj. Tyven forlod derefter huset igennem samme vindue.

 

Har du set mistænkelig færden på Jørgen Berthelsens Minde i Aalborg Øst? Kontakt politiet på 114.

 

Det kigger tyven efter:

  • Tænk på, hvad tyven kan se gennem dine vinduer. Sæt de værdifulde ting, så de ikke er synlige udefra.
  • Få det til at se ud som om, der er nogen hjemme, når du og din familie er væk.
  • Tyve går mest efter computere, iPads, mobiltelefoner, fladskærme og spillemaskiner. Dernæst efter smykker, kontanter, valuta og mærkevaretøj . Måske skal du sikre de mest værdifulde ting ekstra.
  • Læs mere på: dkr.dk/.../indbrud-i-din-bolig/

Nørresundby – fører erkendte påvirket kørsel


En borger så torsdag den 22. august kl. 19:36 en mand i 80’erne komme gående. Manden havde åbenbart svært ved at holde balancen, da han væltede ind i en hæk. Han satte sig derefter ind i sin personbil og kørte fra stedet. Borgeren havde mistanke til, at manden var påvirket af spiritus, og ringede derfor til politiet på 114.

En patrulje fandt derefter manden kl. 19:48, som nu stod foran sit køretøj på Bjerggade i Nørresundby. Ved en alkometertest blev det tydeligt, at mandens promille var over de tilladte 0,5. Manden i 80’erne blev derfor sigtet og anholdt for kørsel i spirituspåvirket tilstand.

Hirtshals – fører med promille over 0,5 efter 3-4 øl


En 65-årig mand blev standset af politiet på Sydvestkajen i Hirtshals. En borger havde anmeldt, at manden havde drukket 3-4 øl på en café og derefter sat sig ind i sin personbil. Ved en alkometertest blev det tydeligt, at mandens promille var over de tilladte 0,5. Han blev derfor sigtet for kørsel i spirituspåvirket tilstand.

 

Hvornår må du køre bil efter, du har drukket?

Det tager lang tid for leveren at nedbryde alkohol i kroppen, og du kan ikke speede processen op.

Læs op på spiritus ift. kørsel på: sikkertrafik.dk/.../stop-spritkoersel

  

Frederikshavn – cyklist påkører bilist i færdselsuheld


Torsdag 22. august kl. 11:41 kørte en 21-årig kvinde sin personbil ad Hjørringvej i Frederikshavn i sydlig retning. Den 21-årige kvinde foretog et højresving til en ny vej, hvor hun svingede ind foran en cyklist. Cyklisten kunne ikke nå standse sin cykel og kørte derfor ind i bagenden af den 21-årige kvindes bil. Heldigvis led ingen personer skade i uheldet, og der var kun mindre materiel skade.

Aars – bilist påkører knallertfører


Torsdag den 22. august kl. 08:05 kørte en kvindelig bilist i 20’erne ad Øster Boulevard i Aars i nordlig retning. Hun foretog et højresving ind ad en ny vej, hvor hun overså en 17-årig knallertfører. Den 17-årige dreng kørte ligeledes i nordlig retning ad Øster Boulevard. Føreren af personbilen overholdt ikke sin vigepligt og påkørte derved knallertføreren. Heldigvis led ingen personer skade. Der var mindre materiel skade på begge køretøjer.

 

Derfor er uopmærksomhed farlig i trafikken:

  • Du bliver dårligere til at afkode trafikken.
  • Din reaktionstid bliver længere.
  • Du kan overse skilte, vejafmærkning og andre trafikanter.
  • Du er mindre opmærksom på sidespejle og bakspejl.
  • Læs mere på: sikkertrafik.dk/.../i-bil/uopmaerksomhed

Følg os på Twitter og Facebook.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

17. februar 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: spiritusbilist anholdt i Aalborg. Narkobilist anholdt i Jerup. Indbrud i Løkken, Hjørring og Aalborg SØ.

Nordjyllands Politi udgiver på de fleste hverdage et uddrag fra døgnrapporten. Læs uddrag fra den 14.-17. februar 2020. Følg os på Twitter og Facebook.

14. februar 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: Aalborg mand anholdt for spritkørsel. Indbrud i Løgstør. Nørresundby mand anholdt for narkokørsel.

Nordjyllands Politi udgiver på de fleste hverdage et uddrag fra døgnrapporten. Læs uddrag fra den 13.-14. februar 2020. Følg os på Twitter og Facebook.

Afvis cookies