Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

3. september 2019 08:35

Fra døgnrapporten: Spirituskørsel, færdselsuheld, tyveri fra båd

Uddrag fra dagens døgnrapport

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Spirituskørsel

Mandag aften kl. 1929 blev der standset en bil på Tinghøjgade i Saltum. Det viste sig, at føreren havde indtaget for meget spiritus til at måtte køre bil, hvorfor han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve med henblik på endelig bestemmelse af promillen.

Færdselsuheld på Hirtshals motorvejen

Mandag aften kl. 2337 modtog politiet via 112 anmeldelse om et færdselsuheld på Hirtshals motorvejen mellem Hjørring og Hirtshals. Det viste sig at være en bilist, der havde forsøgt at undvige et rådyr, der var løbet ud på vejen. Bilisten kom ud i rabatten og mistede der herredømmet over bilen, der rullede rundt og lagde sig på taget. Bilisten var forslået men heldigvis uskadt.

Tyveri fra båd

I perioden fra fredag aften kl. 2100 til mandag eftermiddag kl. 1600 er der fra en jolle i Strandby havn blevet stjålet en 30 HK påhængsmotor. Motoren var boltet fast til jollen, men på trods af dette er motoren blevet stjålet.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

3. marts 2021

Nordjyllands Politi

Døgnrapport: bilister i Aabybro sigtet for voldsomt larmende udstødningssystemer

Udvalgte sager fra den 2. til den 3. marts 2021. Uddrag fra Nordjyllands Politis døgnrapport udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.