Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

1. juli 2020 08:48

Fra døgnrapporten: Narkopåvirket bilist, spirituskørsel, indbrud i villa, lov om euforiserende stoffer

Uddrag fra dagens døgnrapport

Døgnrapport

Færdselsindsats: 100 sager på to dage

Nordjyllands Politi gennemførte torsdag den 25. og fredag den 26. juni to færdselsindsatser, som – desværre – resulterede i 100 sager, heraf 10 om kørsel i påvirket tilstand. Politiet opfordrer trafikanter til at tænke sig om.

Læs mere her.

Hvem ejer disse tyvekoster?

Den 10. juni 2020 anholdt indbrudsefterforskere fra Nordjyllands Politi to indbrudstyve, som efterfølgende blev varetægtsfængslet. Politiet har nu beslaglagt en del møbler med mere, som man søger ejere til.

Se kosterne her.

Narkopåvirket bilist

Tirsdag aften kl. 2212 standsede politiet et køretøj på Alexander Foss Gade i Aalborg. Føreren blev på stedet skønnet påvirket af narko, hvilket en test bekræftede. Ved visitationen blev han ligeledes fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

 

Spirituskørsel

Tirsdag aften kl. 1827 ringede en anmelder til politiet og fortalte, at hun var blevet kontaktet af en kvindelig bilist på Aalborgvej i Fjerritslev.

Bilisten havde spurgt anmelderen om vej. Anmelderen oplyste til politiet, at bilisten lugtede kraftigt af spiritus. I bilen fandtes i øvrigt et 8-årigt barn. Politiet kom frem til stedet og kunne bekræfte mistanken om spirituskørsel. Bilisten blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve med henblik endelig fastsættelse af promillens størrelse.

 

Indbrud i villa

Tirsdag eftermiddag kl. 1733 blev der konstateret indbrud i en villa på Søndervang i Støvring. Gerningsmanden havde brudt et vindue op med et koben eller lignende værktøj. På stedet kunne det ses, at gerningsmanden havde været rundt i hele huset, idet flere rum var gennemrodede.
Der er endnu ikke overblik over, om der er stjålet noget.

Lov om euforiserende stoffer

Natten til onsdag kl. 0328 mødte en patrulje en person på Ardenvej i Arden.

Politiet fattede mistanke til, at personen var i besiddelse af hash. Mistanken viste sig at have hold i virkeligheden. Han blev fundet i besiddelse af godt 12 gram hash. Hashen blev konfiskeret på stedet, og pågældende kan nu se frem til at betale en bøde for at være i besiddelse af hash.





Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

17. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 15. april til den 17. april 2024

Flere indbrud og episoder med narko- og spritkørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

15. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 12. april til den 15. april 2024

Tricktyveri mod ældre kvinde igen, flere tilfælde af narkokørsel, hærværk mod hjertestarter, indbrud og narkotika i Jomfru Ane Gade. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.