Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

2. marts 2021 11:05

Fra døgnrapporten: Narkopåvirket bilist, indbrud i sportsforretning, spiritus- og narkopåvirket bililst

Uddrag fra dagens døgnrapport

Døgnrapport

Narkopåvirket bilist

Mandag eftermiddag kl. 1539 blev der standset et køretøj på Drøvten i Vodskov. Der var tale om helt rutinemæssig kontrol af køretøjet og føreren efter færdselslovens bestemmelser. Da politiet kontaktede føreren, gjorde han selv opmærksom på, at han havde røget hash. Han blev sigtet og anholdt. Der blev ligeledes udtaget en blodprøve med henblik på bevis i sagen.

Indbrud i sportsforretning

Natten til tirsdag kl. 0048 blev der lavet indbrud i en sportsbutik på Golfvej i Skørping. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at afliste et vindue og derigennem kommet ind på et kontor. Herfra blev der stjålet kontanter. Alarmen blev aktiveret og gerningsmanden kravlede ud af vinduet igen og stak af. Politiet har sikret DNA spor fra stedet.

Spiritus- og narkopåvirket bilist

Tirsdag morgen kl. 0600 blev der standset et køretøj på Sindalvej i Frederikshavn. Føreren var umiddelbart påvirket i en grad der gjorde, at han ikke måtte køre bil. En test viste, at han både var påvirket af narkotiske stoffer og spiritus. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15.-16. april 2021

Påvirket bilist uden førerret sigtet i Sindal. Færdselsuheld i Sæby. Indbrud i Øster-Vrå & Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

14. april 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 13.-14. april 2021

Tyv sigtet for at stjæle nummerplader i Aars. Anholdt bilist var påvirket af kokain, metadon og amfetamin. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

13. april 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 12.-13. april 2021

Indbrud i Hadsund og Hjørring. Tyveri og tip om street race i Aars. Påvirkede bilister anholdt i Aalborg, Brønderslev, Nørresundby og Frederikshavn. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.