Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

15. september 2020 12:00

Fra døgnrapporten: Indbrud i fiskehus i Løgstør. Musik til ulempe dæmpet flere steder. Tricktyveri i Mariagerfjord kommune.

NORDJYLLANDS POLITI: Læs udvalgte hændelser og nyheder fra den 14. til den 15. september 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

 

Mariagerfjord – tricktyveri


Den 14. september anmeldte en butik i Mariagerfjord kommune et tricktyveri, som fandt sted fredag den 11. september ved 20.30-tiden. Gerningsmanden indfandt sig i butikken og fik en medarbejder til at scanne ugyldige Oddset-præmiekuponer fra en anden butik. Herefter bad gerningsmanden om at få lavet nye Oddset-kuponer, som blev betalt med værdien af de ugyldige kuponer.

 

 

Aalborg og Frederikshavn – musik til ulempe


Den 15. september kort efter midnat modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om musik til ulempe i Jomfru Ane Parken i Aalborg. En patrulje blev sendt til stedet og konstaterede, at en mindre gruppe studerende hørte musik fra en ret lille højttaler. De unge dæmpede musikken.

Den 15. september ved 02.30-tiden blev en patrulje sendt til en adresse i Frederikshavn, hvor anmelder rapporterede om musik til ulempe. Patruljen kunne dog konstatere, at to ældre borgere blot sad og lyttede til musik – og endda ikke særlig høj musik. De blev venligt bedt om at lukke døren, og så kørte patruljen fra stedet igen.

 

Er du selv udsat for musik til ulempe? 

Før du ringer til politiet, så spørg festens deltagere, om de vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de færreste er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

 

Klim – indbrud i værksted, alkohol stjålet


Mellem den 13. og 14. september var der indbrud i et værksted på Thistedvej i Klim. En rude blev aflistet, hvorefter der blev stjålet alkohol fra gerningsstedet. 

 

 

Løgstør – indbrud i fiskehus


Fra Kanalvejen i Løgstør er der fra et fiskehus stjålet diverse effekter, blandt andet skrubbegarn, anker og bøjer. Indbruddet er sket ved at fjerne en hængelås, og gerningstidspunktet er mellem 11. og 14. september

 

 

Hobro – indbrud i villa


Fra en villa på Brøndumvej i Hobro er der stjålet værktøj og elektronik. Gerningsmanden kom ind ved at knuse en rude i kælderdøren. Gerningstidspunktet er mellem 10. og 12. september. 

 

Hals – indbrud i villa


Fra en villa på Aalborgvej i Hals er der stjålet diverse effekter, især møbler. Indbruddet er sket ved at knuse en rude i terrassedøren, og gerningstidspunktet er i løbet af mandagen, d. 14. september.

Har du set mistænkelig færden på de indbrudsramte steder? Kontakt politiet på 114.

 

 

Hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.