Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

6. december 2021 12:45

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 3. – 6. december

Spirituspåvirket mand forsøgte at stjæle personbil i Aalborg. Indbrud i sommerhuse i Løkken & Faarup Klit. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Mand med softgun-pistol hurtigt anholdt

Nordjyllands Politi fik i morges, d. 6. december 2021 kl 08.13, via 112 en melding om, at en ung mand gik rundt i området omkring idrætshallen i Øster Vrå med en pistollignende genstand.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – spirituspåvirket mand forsøgte at stjæle personbil

Lørdag den 4. december om aftenen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en person i Aalborg netop havde forsøg at stjæle en personbil – hvorefter vedkommende havde kørt bilen i klemme mellem en husmur og en stål stolpe.

Anmelder stod nu og tilbageholdte manden ved gerningsstedet.

En beredskabspatrulje rykkede derfor ud til stedet, hvor man traf gerningspersonen – en 33-årig mand. Han så ud til at være påvirket, hvorfor man udførte en alkometertest. Og ganske rigtigt; det viste sig, at han tilsyneladende havde en promille over den lovlige grænse på 0,5. Derudover kunne betjentene se, at gerningsmanden var frakendt førerretten til personbil i forbindelse med en tidligere hændelse.

 

Heldigvis led ingen personer skade i forbindelse med hændelsen. Husmuren, stolpen og køretøjet led dog materielle skader.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 33-årige mand for følgende:

  1. Forsøg på tyveri af personbil
  2. Spirituskørsel
  3. Kørsel i frakendelsestiden

Den sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.

Læs mere på politi.dk

 

Sæby – spiritus- og amfetaminpåvirket bilist anholdt

Søndag den 5. december – tidligt om morgenen – standsede politiet en bilist til kontrol på Ålborgvej i Sæby. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren i at deltage i en alkometertest og en narkometertest.

Desværre for den 43-årige bilist gav alkometertesten udslag; han havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Den efterfølgende narkometertest gav et lignende resultat, da bilisten tilsyneladende havde indtaget amfetamin forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel og narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Løkken – designerstole stjålet ved indbrud i sommerhus

En ukendt gerningsmand begik indbrud i et sommerhus på Kringelbækvej i Løkken mellem søndag den 28. november kl. 16:00 og søndag den 5. december kl. 10:00. Blandt de stjålne genstande var fire danske designer stole i mørk træ, hvis sæder var overtrukket med lyst og blomstret stofbetræk.

Har du set mistænkelig færden på Kringelbækvej i Løkken? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Faarup Klit – indbrud i sommerhus

Et indbrud fandt sted i et sommerhus på Raabukvej i Faarup klit mellem lørdag den 6. november kl. 23:59 og lørdag den 4. december kl. 10:00. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Raabukvej i Faarup Klit? Kontakt politiet på tlf. 114.


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

21. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 20. – 21. januar 2022

Narkopåvirket bilist uden forsikring anholdt i Bindslev. Spirituspåvirkede knallertførere anholdt i Frederikshavn & Randers NV. Indbrud i Kjemtrup. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

20. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 20. januar 2022

Solofærdseluheld, narkopåvirkede bilister, væltede træer

19. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 18. – 19. januar 2022

Amfetamin- og cannabispåvirket bilist anholdt i Hjørring. Indbrud i Faarup Klit & Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.