Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

6. december 2021 09:39

Mand med softgun-pistol hurtigt anholdt

Nordjyllands Politi fik i morges, d. 6. december 2021 kl 08.13, via 112 en melding om, at en ung mand gik rundt i området omkring idrætshallen i Øster Vrå med en pistollignende genstand.

Politilogo på patruljebil

Foto: Niclas Jessen

"Den slags anmeldelser tager vi meget alvorligt – derfor sendte vi omgående politi til stedet," fastslår vagtchefen ved Nordjyllands Politi, politikommissær Torben Larsen. 

Anmelderen kunne ydermere identificere gerningspersonen, der var fra lokalområdet. Politiets patruljer ankom hurtigt til stedet, og man fik manden omringet i en koordineret indsats. 

"Vi fik derpå anholdt manden. Det foregik helt uden dramatik," siger Torben Larsen, der oplyser, at der var tale om en såkaldt softgun-pistol. Altså ikke et rigtigt våben. 
 
Vagtchefen har i øvrigt stor ros til anmelderen for at komme med løbende information, der bidrog til, at politiets anholdelse kunne forløbe hurtigt. 

Der pågår nu et større stykke efterforskningsarbejde, da politiet blandt andet skal have klarlagt hændelsesforløbet og finde frem til borgere, der er blevet truet af den anholdte mand. 

Har man oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114. 

 

Pressens kontaktperson: 

Vagtchefen. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

20. maj 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi melder klar til karnevalsugen

Nordjyllands Politi forventer et stort antal feststemte deltagere til årets karneval; en begivenhed der har ligget i dvale siden 2019, på grund af coronaepidemien. De første optog starter allerede denne weekend med den internationale parade og børnekarnevallet, mens det helt store folkelige optog først er næste weekend, lørdag d. 28. maj 2022. Særligt ved sidstnævnte vil politiet være massivt til stede.

15. maj 2022

Nordjyllands Politi

AaB-Brøndby-møde afviklet i ro og orden

Nordjyllands Politi var tilstede i Aalborg midtby og ved Aalborg Portland Park i dag søndag den 15. maj 2022 både før, under og efter opgøret mellem AaB og Brøndby IF. Mødet mellem de mange fans blev afviklet i ro og orden politimæssigt set.

11. maj 2022

Nordjyllands Politi

Hundredevis af last- og varebiler kontrolleret

Nordjyllands Politi Færdselsafdelings Tungvogncenter Nord (TCN) foretog i tidsrummet 3. maj 2022 til torsdag 5. maj 2022 målrettet kontrol mod lastbiler og varebiler ved Århus, Herning og Brande. Der blev kontrolleret 151 lastbiler og 35 varebiler.