Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

21. januar 2022 11:30

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 20. – 21. januar 2022

Narkopåvirket bilist uden forsikring anholdt i Bindslev. Spirituspåvirkede knallertførere anholdt i Frederikshavn & Randers NV. Indbrud i Kjemtrup. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Bindslev – narkopåvirket bilist uden forsikring anholdt

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Hirtshalsvej i Bindslev torsdag den 20. januar om formiddagen. Betjentene traf her føreren – en 30-årig mand – som hurtigt vakte mistanke til påvirket kørsel, da han så ud til at have indtaget euforiserende stoffer.

En narkometertest understregede betjentenes mistanke. Bilisten havde tilsyneladende indtaget euforiserende stoffer forød for kørslen. Personbilen havde derudover ikke den lovpligtige forsikring, og føreren havde glemt at medbringe hans kørekort.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, mangel på forsikring samt mangel på at medbringe sit kørekort. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Frederikshavn & Randers NV – spirituspåvirkede trafikanter på knallert anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 36-årig knallertfører sigtet og anholdt for, da han blev standset til kontrol på Kløvervej i Frederikshavn. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede politiet ham i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag. Knallertføreren havde en promille over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor knallertføreren for spirituskørsel.

Senere samme dag standsede politiet en knallertfører til kontrol på E45 i nærheden af Randers NV. Denne knallertfører – en 45-årig mand – kørte på en uindregistreret knallert. Han vakte desuden mistanke til påvirket kørsel, hvorfor man udførte en alkometertest. Hans promille var over 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor også denne knallertfører for spirituskørsel.

 

Vrå – bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden

Torsdag den 20. januar om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Vrejlev Klostervej i Vrå. Efter nærmere undersøgelse kunne betjentene se, at bilisten – en 23-årig mand – ikke havde gældende førerret til personbil. Hans førerret var blevet inddraget i forbindelse med en tidligere hændelse. 

Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel i frakendelsestiden. Adspurgt erkendte den sigtede at være frakendt førerretten til personbil.

 

Kjemtrup – indbrud i bolig

Mellem torsdag den 6. januar kl. 00:00 og torsdag den 20. januar kl. 12:40 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en bolig på Bratbjergvej i Kjemtrup. Der er på nuværende tidspunkt ikke meldt noget stjålet i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Bratbjergvej i Kjemtrup? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Skagen – tyveri fra varebil

Mellem onsdag den 19. januar kl. 16:00 og torsdag den 20. januar kl. 06:40 fandt et tyveri sted på Poppelvej i Skagen, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en parkeret varebil. Blandt de stjålne genstande var batteriværktøj af mærket Milwaukee.

Har du set mistænkelig færden på Poppelvej i Skagen? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

17. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 15. april til den 17. april 2024

Flere indbrud og episoder med narko- og spritkørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

15. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 12. april til den 15. april 2024

Tricktyveri mod ældre kvinde igen, flere tilfælde af narkokørsel, hærværk mod hjertestarter, indbrud og narkotika i Jomfru Ane Gade. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.