Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

21. juli 2021 10:23

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 20. – 21. juli 2021

Bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden og påvirket kørsel i Ørsø. Butikstyve sigtet og anholdt i Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Ørsø – bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden og narkopåvirket kørsel

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Ørsøvej i nærheden af Ørsø mandag den 19. juli om eftermiddagen. Årsagen var, at ejeren af bilen var frakendt førerretten – hvorfor politiet havde til hensigt at kontrollere, om ejeren førte køretøjet.

Desværre viste det sig, at ejeren af bilen – en 40-årig mand – sad bag rattet, da politiet henvendte sig. Derudover fattede betjentene mistanke til, at bilisten muligvis var påvirket af euforiserende stoffer. En narkometertest gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika forud for kørslen. Grundet mistanke til besiddelse af ulovlig narkotika ransagede politiet derefter køretøjet og visiterede manden. Her konfiskerede man en mindre mængde euforiserende stoffer.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, kørsel i frakendelsestiden samt brud på lov om euforiserende stoffer. Bilisten kan – blandt andet – se frem til en betragtelig bøde.

 

I Danmark har vi nulgrænse for ulovlige stoffer i trafikken

Nulgrænsen gælder for bl.a.:

 • Amfetamin (speed).
 • Kokain.
 • Cannabis (hash, marihuana, pot).
 • LSD.
 • Ecstasy.
 • Heroin.
 • Svampe, der indeholder psilocin og psilocybin.
 • Khat.
 • Poppers (amylnitrit).
 • GHB (fantasy).
 • Morfin.
 • Metadon.
 • Benzodiazepiner, der ikke er på recept.

Hvis politiet stopper dig og finder tegn på, at du har taget ulovlige stoffer, vil du få taget en blodprøve. Det er resultatet af blodprøven, der tæller som bevis.
Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Aalborg – butikstyve i besiddelse af narkotika sigtet og anholdt

Tirsdag den 20. juli om eftermiddagen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at to mænd netop havde forsøgt at stjæle et antal vare fra en butik i Aalborg. En leder fra butikken havde tilbageholdt de to mænd, da de forsøgte at forlade butikken uden at betale for varene. Dertil fortalte anmelder, at de to mænd havde haft travlt med at gemme genstande på deres person.

 

Mistænkeligt.

En beredskabspatrulje ankom kort efter til stedet for at sigte de to mænd for butikstyveri. Som følge af visitation konfiskerede politiet desuden en ulovlig kniv og en mindre mængde hvidt pulver – hvad der senere blev kontrolleret til at være amfetamin.

Politiet sigtede og anholdt derfor de to mænd – der henholdsvis er 31 og 25 år gamle – for butikstyveri, besiddelse af ulovlig narkotika samt brud på knivloven.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

12. august 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 10. til 12. august

Nordjyderne føler sig generelt trygge, flere kælderindbrud i Nørresundby og en sulten indbrudstyv. Læs et uddrag af døgnrapporten her.

10. august 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 8. til 10. august

Efterlysning af vidner til voldssag, dyk i sommerindbrud, flere narkobilister og tricktyve. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

8. august 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten 5. - 8. august

Indbrud, tasketyveri og hærværk samt efterlysning af vidner til voldssag. Nordjyllands Politi udgiver på flere hverdage et uddrag fra døgnrappoterne.

Forslag