Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

22. juni 2021 14:31

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. – 22. juni 2021

Bilist overså vigepligt og påkørte cyklist i Aalborg. Narkopåvirket bilist uden førerret sigtet i Aalborg SØ. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Aalborg – bilist overså vigepligt og påkørte cyklist


Mandag den 21. juni om eftermiddagen modtog alarmcentralen en anmeldelse om, at et færdselsuheld netop havde fundet sted på Sjællandsgade i Aalborg. Her kom en bilist kørende i sydlig retning frem mod et vejkryds – samtidig med, at en cyklist var i færd med at køre over krydset – hvilket medførte en kollision mellem bilisten og cyklisten.

 

En patrulje rykkede derfor omgående ud til stedet.

 

De kunne dog heldigvis konstatere, at cyklisten kun modtog minimale skræmmer, mens begge køretøjer led materielle skader. Bilisten – en 29-årig kvinde – blev sigtet for at overtrædte sin vigepligt, hvilket hun erkendte at have gjort.

 

2 ud af 3 alvorlige cykelulykker sker i kryds

Ulykken sker, når vi mødes i krydset. Brug 2 sek. mere på at orientere dig, så ulykken undgås.
Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Aalborg SØ – narkopåvirket bilist uden førerret sigtet


Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Vissevej i Aalborg SØ mandag den 21. juni ved midnatstid. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen – en 19-årig mand – i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af euforiserende stoffer under kørslen.

Grundet yderligere mistanke til besiddelse af ulovlig narkotika ransagede betjentene derefter bilen og visiterede manden. I denne forbindelse fandt betjentene dog ingen ulovlig narkotika.

Betjentene observerede desuden, at bilisten ikke havde gældende kørekort til personbil.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel uden førerret. En blodprøve blev senere udtaget på skadestuen som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – fornuftig ung mand skruede ned for musikken


Tirsdag den 22. juni kl. 00:45 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en beboer på en adressen i Hjørring for anden dag i træk festede med voldsomt høj musik – desværre til gene for nabolaget.

En ledig beredskabspatrulje i området kørte derfor til stedet, hvor man traf den festansvarlige – en yngre herre. Vedkommende blev formanet om, at man skal huske at udvise hensyn til ens naboer, hvorefter han udviste forståelse for anmeldelsen og skruede ned for musikken. Efter den fornuftige dialog forlod betjentene stedet, da der faldt ro på i området.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

27. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 25. marts til den 27. marts 2024

Narko- og spritkørsel, flere indbrud og Soundbox konfiskeret. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

25. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. marts til den 25. marts 2024

Narkobilist i stjålen bil og uden kørekort, ejendomsmægler opdagede indbrud, butikstyv anholdt, spritbilist og mand meddelt forbud mod at gå i byen. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 20. marts til den 22. marts 2024

Indbrud, får på fri fod, flere tilfælde af bedrageri og stjålne byggematerialer. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.