Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

7. april 2021 14:31

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6.-7. april 2021

Aalborg: Narkopåvirket bilist holdt ind til siden og faldt i søvn. Skagen: Indbrud i sommerhus. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Aalborg – narkopåvirket bilist holdt ind til siden og faldt i søvn


Nordjyllands Politi modtog tirsdag den 6. april tidligt om morgenen en anmeldelse om et mistænkeligt forhold på Hadsundvej i Aalborg. Anmelder havde lagt mærke til, at to mænd sov i en bil, der holdt parkeret i tomgang. Motoren var altså stadig i gang til trods for, at føreren tydeligvis var faldet i søvn.

Det vakte mistanke til påvirket kørsel, hvorfor anmelder besluttede sig for at kontakte politiet.

Kort tid efter ankom en patrulje til stedet. Da betjentene nærmede sig bilen, der fortsat holdt i tomgang, kunne de tydeligt se, at de to mænd i bilen stadig sov. De to mænd var ”meget langt væk”, lyder det af betjentenes rapport.

Betjentene vækkede derefter de to mænd, som begge virkede meget sløve. Deres snøvlende tale og problemer med at holde balancen vakte yderligere mistanke til påvirket kørsel.

Ved hjælp af en narkometertest kunne betjentene konstatere, at føreren tilsyneladende var påvirket af euforiserende stoffer. Yderligere mistænkeligt var det, at bilen var påmonteret to forskellige nummerplader. Det vakte mistanke til tyveri af nummerplader. Derudover kunne betjentene se, at føreren ikke havde gældende førerret til personbil.

 

Politiet sigtede og anholdt derfor føreren af bilen for følgende:

  • Narkopåvirket kørsel
  • Kørsel i frakendelsestiden
  • 2 x Tyveri af nummerplader

Ved visitation af de to personer og ransagning af køretøjet blev der dog ikke fundet andet af politimæssig interesse. Ejeren af bilen blev derefter kontaktet telefonisk og sigtet for at overlade føringen af køretøjet til den sigtede bilist.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Skagen – indbrud i sommerhus


Et indbrud fandt sted på Kjeldergangen i Skagen mellem fredag den 2. februar kl. 12:00 og torsdag den 1. april kl. 14:15. En ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til sommerhuset på adressen, hvorefter man blandt andet stjal en ældre pilot-uniform fra 1950'erne og diverse glas genstande.

 

Har du set mistænkelig færden på Kjeldergangen i Skagen? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Brønderslev – indbrud i bolig


Mellem søndag den 4. april kl. 10:00 og tirsdag den 6. april kl. 09:30 fandt et indbrud sted på Tornerosevej i Brønderslev. En ukendt gerningsmand brød kældervinduet til et bryggers op med et koben og en skruetrækker, hvorefter man bevægede sig rundt i samtlige rum på 1. sal og i en kælder. Der er pt. ikke overblik over de stjålne genstande i forbindelse med indbruddet.

 

Har du set mistænkelig færden på Tornerosevej i Brønderslev? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15.-16. april 2021

Påvirket bilist uden førerret sigtet i Sindal. Færdselsuheld i Sæby. Indbrud i Øster-Vrå & Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

14. april 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 13.-14. april 2021

Tyv sigtet for at stjæle nummerplader i Aars. Anholdt bilist var påvirket af kokain, metadon og amfetamin. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

13. april 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 12.-13. april 2021

Indbrud i Hadsund og Hjørring. Tyveri og tip om street race i Aars. Påvirkede bilister anholdt i Aalborg, Brønderslev, Nørresundby og Frederikshavn. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.