Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

6. maj 2022 13:28

Efterlysning af gerningsmand til to røverier

Nordjyllands Politi efterlyser gerningsmand til to røverier. Det første begået i en blomsterforretning i Nibe den 16. marts og senest hos en frisør i Aalborg Øst den 25. marts.
Har man oplysninger i sagen, eller genkender pågældende, bedes man henvende sig på telefon 114.

røveri

 

Fra det første røveri hos ”Blomsterpigen” på Skomagergade i Nibe, har Nordjyllands Politi et billede af manden, der beskrives som :
- 170-180 cm høj
- almindelig kropsbygning
- han talte dansk uden accent
- sort maskering uden huller til øjne, næse eller mund, lysegrå hættetrøje med logo på brystet, sorte joggingbukser, sorte sko med meget markeret hvid kant ved sålen og grå arbejdshandsker. 

Fra røveriet den 25. marts på Lemvigvej 80 i Aalborg Øst, er der videoovervågning med lyd.

”Vi hører gerne fra personer der menes at kunne genkende gerningsmanden – måske på stemmen eller måden han går på. Ved begge røverier har det været ofrenes opfattelse, at manden var i besiddelse af en pistollignende genstand. Han opførte sig i øvrigt meget roligt og fattet. Vores efterforskning har, indtil videre, ikke ført til at vi har identificeret manden, så derfor beder vi nu offentligheden om hjælp,” udtaler lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Kenneth Rodam.


Ved hændelsen i Nibe blev den formodede gerningsmand, kort efter af have forladt forretningen, set siddende som passager på en scooter, der kørte væk fra stedet. 
Nordjyllands Politi hører gerne fra folk der har set denne ekvipage i Nibe den 16. marts omkring klokken 14:43.

Ved begge røverier lykkedes det manden at komme fra gerningsstedet med et ukendt pengebeløb.

Pressens kontaktperson:
Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195

 

Se videoen her.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

8. august 2022

Nordjyllands Politi

Vidner søges til voldsepisode

Nordjyllands Politi søger efter vidner til en voldsepisode, der blev begået i Skagen tirsdag den 2. august i tidsrummet mellem kl. 0015 og 0100. Oplysninger skal gå til telefon 114.

28. juli 2022

Nordjyllands Politi

Mand efterlyses i sag om brandstiftelse

*** 𝙊𝙥𝙙𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜 - efterlysningen er aflyst. På baggrund af en borgerhenvendelse har vi foretaget anholdelse af en mistænkt i sagen.*** Nordjyllands politi offentliggør nu overvågningsbilleder af en ukendt person, der er mistænkt for brandstiftelse i en baggård i Aalborg, natten til onsdag den 27. juli omkring kl. 03.00. Ring 114 med oplysninger i sagen.

28. juli 2022

Nordjyllands Politi

Efterlysning: Har du set [navn fjernet] ***efterlysning aflyst - livstegn fra efterlyst***

Politiet leder efter den 29-årige [navn fjernet] fra Nordirland, der sidst er set på banegården i Aalborg, onsdag den 13. juli om eftermiddagen. Hans familie har ikke haft kontakt med ham siden den 11. juli, og de er meget bekymrede. Ring 114 straks, hvis du oplysninger i sagen. ***efterlysning aflyst - livstegn fra efterlyst***

Forslag