Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

8. februar 2022 12:01

Politiet søger fortsat vidner og videoer i forsvindingssag


Nordjyllands Politi efterforsker stadig intenst i sagen vedrørende den savnede 22-årige kvinde, Mia Skadhauge Stevn, der forsvandt efter en tur i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten mellem lørdag d. 5. februar og søndag d. 6. februar 2022. Alle oplysninger skal gå til politiet på 114.

Efterlysning

I forbindelse med den aktuelle efterforskning søger politiet fortsat efter vidner, der måtte have set den savnede kvinde i området omkring Vesterbro i Aalborg cirka kl. 0600. 

”Vi ved, at hun blev samlet op af en mørk bil kl. 06.09 ud foran supermarkedet Netto på Vesterbro,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitisinspektør Frank Olsen, der understreger, at denne mørke bil fortsat er særdeles interessant for efterforskningen:

”Den mørke bil kører mod syd ad Vesterbro, men derefter ved vi på nuværende tidspunkt ikke, hvor bilen fortsætter hen. Og derfor er vi meget interesseret i, at alle, der har videomateriale i deres bil, hjem eller andre steder og bor i Aalborg Kommune, straks sørger for at få det sikret.” 

Der er særligt tale om videomateriale, der er optaget i tidsrummet søndag 6. februar kl. 0300-1000. 

Vicepolitiinspektøren opfordrer også til, at man ser det igennem og kontakter politiet, hvis man ser noget på ens video, der giver anledning til bekymring eller vækker mistanke. 

”Og ellers kan man på et senere tidspunkt blive kontaktet af politiet i takt med, at vores efterforskning skrider frem, og vi får kortlagt den mørke bils færden.” 

Sikr festbilleder 

Frank Olsen retter også en særlig appel de til unge mennesker, der har været i byen i Jomfru Ane Gade natten mellem lørdag og søndag d. 5. og 6. februar 2022. 

”Hvis man har taget en festbilleder særligt nede omkring enden af Jomfru Ane Gade og gaden Ved Stranden søndag morgen fra kl. 0500 og frem til 0600, så er vi særdeles interesseret i at se dem – de kan rumme informationer af væsentligt betydning for efterforskningen,” pointerer Frank Olsen. 

Alle oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114. 

”Jeg vil gerne understrege, at jeg opfordrer alle med oplysninger at kontakte os. Ring heller en gang for meget end en for lidt. Vi skal nok sortere i henvendelserne,” lyder appellen fra vicepolitiinspektøren til offentligheden. 


Pressens kontaktperson

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.