Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

8. februar 2022 19:59

Forsvindingssag: 22-årig kvinde savnes fortsat – vidner og video søges – efterforskning fortsætter


Nordjyllands Politi har i de seneste dage efterforsket særdeles massivt i sagen om den 22-årige forsvundne kvinde, Mia Skadhauge Stevn. Hun forsvandt efter en tur i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten mellem lørdag d. 5. februar og 6. februar 2022. Alle henvendelser i sagen skal gå til 114.

Efterlysning

Desværre er det ikke lykkedes for Nordjyllands Politi at finde den savnede kvinde endnu. 

”Det er klart, at vores bekymring er stigende, som timerne går. Vi frygter, at Mia er blevet udsat for en forbrydelse,” lyder opsummeringen fra vicepolitiinspektør Frank Olsen, der er leder af politiets massive efterforskningsarbejde i sagen, og han fortsætter: 

”Vi har indkaldt adskillige politifolk og erfarne efterforskere til at kortlægge sagen. Og vi er fortsat særdeles interesseret i at få identificeret den personbil, som Mia kørte væk kl. 06.09 søndag morgen.” 

 

Vidner søges fortsat 

Men Nordjyllands Politi er ikke, endnu, kommet nærmere præcist, hvilket køretøj det er, og hvilket rute det har kørt, efter at det kørte ad Vesterbro i sydlig retning.  

”Derfor vil vi stadig appellere til, at befolkningen retter henvendelse til os, hvis de har set noget i området omkring Vesterbro eller Jomfru Ane Gade den søndag morgen, hvor Mia forsvandt,” siger Frank Olsen, der understreger, at man også skal henvende sig straks, hvis man har oplysninger om den efterlyste personbil. 
”Vi har aktuelt fået over 400 henvendelser ind, og dem er vi taknemmelige for. Jeg vil gerne opfordre alle med informationer at om at ringe til os på 114. Ring heller en gang for meget end en for lidt,” siger Frank Olsen. 

Video bør sikres

Vicepolitiinspektøren fremhæver også i særlig grad opfordringen til borgerne i hele Aalborg Kommune om at sikre eventuelle videooptagelser, som de måtte have i deres bil, i deres hjem eller andre steder. Disse optagelser kan nemlig blive særdeles relevante for politiets efterforskningsarbejde, når det lykkes at få kortlagt den eftersøgte personbils nærmere færden. 
Der er særligt tale om videomateriale, der er optaget i tidsrummet søndag 6. februar kl. 0300-1000. 

Frank Olsen understreger også, at unge mennesker, der har været i Jomfru Ane Gaden natten mellem 5. og 6. februar 2022, kan have information af stor betydning for efterforskningen.  

”Hvis der er nogle gæster i nattelivet, der har taget festbilleder særligt nede omkring enden af Jomfru Ane Gade og gaden Ved Stranden søndag morgen fra kl. 0500 og frem til 0600, så er vi stadig særdeles interesseret i at se dem – de kan rumme informationer af væsentligt betydning for vores efterforskning,” pointerer Frank Olsen. 

Politiet har i skrivende stund ingen yderligere informationer. 

Pressens kontaktperson: 

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.