Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

8. februar 2022 19:59

Forsvindingssag: 22-årig kvinde savnes fortsat – vidner og video søges – efterforskning fortsætter


Nordjyllands Politi har i de seneste dage efterforsket særdeles massivt i sagen om den 22-årige forsvundne kvinde, Mia Skadhauge Stevn. Hun forsvandt efter en tur i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten mellem lørdag d. 5. februar og 6. februar 2022. Alle henvendelser i sagen skal gå til 114.

Efterlysning

Desværre er det ikke lykkedes for Nordjyllands Politi at finde den savnede kvinde endnu. 

”Det er klart, at vores bekymring er stigende, som timerne går. Vi frygter, at Mia er blevet udsat for en forbrydelse,” lyder opsummeringen fra vicepolitiinspektør Frank Olsen, der er leder af politiets massive efterforskningsarbejde i sagen, og han fortsætter: 

”Vi har indkaldt adskillige politifolk og erfarne efterforskere til at kortlægge sagen. Og vi er fortsat særdeles interesseret i at få identificeret den personbil, som Mia kørte væk kl. 06.09 søndag morgen.” 

 

Vidner søges fortsat 

Men Nordjyllands Politi er ikke, endnu, kommet nærmere præcist, hvilket køretøj det er, og hvilket rute det har kørt, efter at det kørte ad Vesterbro i sydlig retning.  

”Derfor vil vi stadig appellere til, at befolkningen retter henvendelse til os, hvis de har set noget i området omkring Vesterbro eller Jomfru Ane Gade den søndag morgen, hvor Mia forsvandt,” siger Frank Olsen, der understreger, at man også skal henvende sig straks, hvis man har oplysninger om den efterlyste personbil. 
”Vi har aktuelt fået over 400 henvendelser ind, og dem er vi taknemmelige for. Jeg vil gerne opfordre alle med informationer at om at ringe til os på 114. Ring heller en gang for meget end en for lidt,” siger Frank Olsen. 

Video bør sikres

Vicepolitiinspektøren fremhæver også i særlig grad opfordringen til borgerne i hele Aalborg Kommune om at sikre eventuelle videooptagelser, som de måtte have i deres bil, i deres hjem eller andre steder. Disse optagelser kan nemlig blive særdeles relevante for politiets efterforskningsarbejde, når det lykkes at få kortlagt den eftersøgte personbils nærmere færden. 
Der er særligt tale om videomateriale, der er optaget i tidsrummet søndag 6. februar kl. 0300-1000. 

Frank Olsen understreger også, at unge mennesker, der har været i Jomfru Ane Gaden natten mellem 5. og 6. februar 2022, kan have information af stor betydning for efterforskningen.  

”Hvis der er nogle gæster i nattelivet, der har taget festbilleder særligt nede omkring enden af Jomfru Ane Gade og gaden Ved Stranden søndag morgen fra kl. 0500 og frem til 0600, så er vi stadig særdeles interesseret i at se dem – de kan rumme informationer af væsentligt betydning for vores efterforskning,” pointerer Frank Olsen. 

Politiet har i skrivende stund ingen yderligere informationer. 

Pressens kontaktperson: 

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

14. juni 2022

Nordjyllands Politi

Pige antastet i Støvring – politiet søger vidner

Nordjyllands Politi modtog mandag aften, kl. 23.09, anmeldelse om, at en 15-årig pige i Støvring var blevet antastet af ukendt person. Det lykkedes hurtigt for pigen at flygte. Ring 114 med oplysninger.

4. juni 2022

Nordjyllands Politi

Knivstikkeri i Hobro - politiet offentliggør nu identiteten på formodet gerningsmand ***efterlysning aflyst - formodet gerningsmand anholdt***

Den 37-årige mand der i går aftes, fredag den 3. juni, blev stukket med kniv på en adresse på Randersvej i Hobro, er nu i yderst kritisk tilstand. Nordjyllands Politi tager nu næste efterforskningsskridt i sagen og offentliggør identiteten på den formodede gerningsmand. ***efterlysning aflyst - formodet gerningsmand anholdt***

4. juni 2022

Nordjyllands Politi

Knivstikkeri i Hobro – gerningsmand på fri fod ***efterlysning aflyst - formodet gerningsmand anholdt***

Nordjyllands Politi opfordrer en formodet gerningsmand til et alvorligt knivstikkeri i Hobro i går aftes, 3. juni, om at melde sig selv. Straks. Alle oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114. De pårørende er underrettet. ***efterlysning aflyst - formodet gerningsmand anholdt***

Forslag