Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

8. februar 2022 19:59

Forsvindingssag: 22-årig kvinde savnes fortsat – vidner og video søges – efterforskning fortsætter


Nordjyllands Politi har i de seneste dage efterforsket særdeles massivt i sagen om den 22-årige forsvundne kvinde, Mia Skadhauge Stevn. Hun forsvandt efter en tur i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten mellem lørdag d. 5. februar og 6. februar 2022. Alle henvendelser i sagen skal gå til 114.

Efterlysning

Desværre er det ikke lykkedes for Nordjyllands Politi at finde den savnede kvinde endnu. 

”Det er klart, at vores bekymring er stigende, som timerne går. Vi frygter, at Mia er blevet udsat for en forbrydelse,” lyder opsummeringen fra vicepolitiinspektør Frank Olsen, der er leder af politiets massive efterforskningsarbejde i sagen, og han fortsætter: 

”Vi har indkaldt adskillige politifolk og erfarne efterforskere til at kortlægge sagen. Og vi er fortsat særdeles interesseret i at få identificeret den personbil, som Mia kørte væk kl. 06.09 søndag morgen.” 

 

Vidner søges fortsat 

Men Nordjyllands Politi er ikke, endnu, kommet nærmere præcist, hvilket køretøj det er, og hvilket rute det har kørt, efter at det kørte ad Vesterbro i sydlig retning.  

”Derfor vil vi stadig appellere til, at befolkningen retter henvendelse til os, hvis de har set noget i området omkring Vesterbro eller Jomfru Ane Gade den søndag morgen, hvor Mia forsvandt,” siger Frank Olsen, der understreger, at man også skal henvende sig straks, hvis man har oplysninger om den efterlyste personbil. 
”Vi har aktuelt fået over 400 henvendelser ind, og dem er vi taknemmelige for. Jeg vil gerne opfordre alle med informationer at om at ringe til os på 114. Ring heller en gang for meget end en for lidt,” siger Frank Olsen. 

Video bør sikres

Vicepolitiinspektøren fremhæver også i særlig grad opfordringen til borgerne i hele Aalborg Kommune om at sikre eventuelle videooptagelser, som de måtte have i deres bil, i deres hjem eller andre steder. Disse optagelser kan nemlig blive særdeles relevante for politiets efterforskningsarbejde, når det lykkes at få kortlagt den eftersøgte personbils nærmere færden. 
Der er særligt tale om videomateriale, der er optaget i tidsrummet søndag 6. februar kl. 0300-1000. 

Frank Olsen understreger også, at unge mennesker, der har været i Jomfru Ane Gaden natten mellem 5. og 6. februar 2022, kan have information af stor betydning for efterforskningen.  

”Hvis der er nogle gæster i nattelivet, der har taget festbilleder særligt nede omkring enden af Jomfru Ane Gade og gaden Ved Stranden søndag morgen fra kl. 0500 og frem til 0600, så er vi stadig særdeles interesseret i at se dem – de kan rumme informationer af væsentligt betydning for vores efterforskning,” pointerer Frank Olsen. 

Politiet har i skrivende stund ingen yderligere informationer. 

Pressens kontaktperson: 

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

26. januar 2023

Nordjyllands Politi

Vidner og oplysninger søges i sag om blufærdighedskrænkelse

Nordjyllands Politi efterforsker stadig den sag, hvor en 8-årig skolepige tidligere i år, den 10. januar, blev udsat for et tilfælde af blufærdighedskrænkelse, idet en mand blottede sig over for hende på Abildstien ved Abildgårdskolen. Politiet mistænker samme mand for flere lignende forhold, og efterforskningsledelsen beder nu offentligheden om hjælp til at finde den formodede gerningsmand. Ring 114 med oplysninger.

19. januar 2023

Nordjyllands Politi

Eftersøgning af 24-årig tysk kvinde fortsætter

Nordjyllands Politi leder torsdag fortsat efter den 24-årige tyske kvinde, som politiet efterlyste på Facebook i går onsdag aften. Borgere, der mener at have set kvinden, bedes ringe på tlf. 114.

2. januar 2023

Nordjyllands Politi

20-årig kvinde savnes

Nordjyllands Politi efterlyser en 20-årig kvinde, der her sidst på formiddagen, den 2. januar 2023, er gået fra Mølleparkvej i Aalborg i nedtrykt sindstilstand. Ring til poliitet på 114 med oplysninger i sagen. *** Den savnede kvinde er fundet i god behold. Vi aflyser efterlysningen og siger tak for hjælpen. De pårørende er underrettet. ***

Forslag