Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

8. september 2022 13:51

Politiet leder fortsat efter savnet 56-årig mand ***efterlysningen er aflyst***

Siden mandag den 5. september 2022 har Nordjyllands Politi ledt efter den 56-årige [navn fjernet], der ikke er set siden, han pågældende mandag gik tur på Mølleparkvej i Aalborg. De pårørende er meget bekymrende for ham. Alle oplysninger skal gå til politiet på telefon 114.

Det oplyser efterforskningsleder, politikommissær Michael Karstenskov, der benytter lejligheden til, igen, at række ud til offentligheden. Han opsummerer efterforskningen sådan:  

”Vi ser med stor alvor på sagen, og vores patruljer har, siden vi modtog anmeldelsen, ledt intenst efter ham, og efterforskningen forfølger forskellige mulige spor, blandt andet på baggrund af henvendelser fra offentligheden, men vores efterforskning i sagen har desværre endnu ikke givet os et gennembrud.” 
 
Derfor opfordrer Michael Karstenskov borgerne til straks at rette henvendelse til politiet på telefon 114, hvis man har set den savnede – eller hvis man i øvrigt har andre informationer om, hvor [navn fjernet] kan have taget ophold. 

”Ring til os med det samme på 114 – og gør det hellere en gang for meget end en for lidt. Det kan nemlig være lige præcis din lille oplysning, som bidrager til sagens opklaring,” lyder den helt klare anbefaling fra efterforskningslederen.

Politiet har – siden den savnede gik mandag på Mølleparkvej i Aalborg – ingen viden om, hvor hans færden præcist gik hen. 

”Derfor søger vi bredt, og vi er i den forbindelse også i dialog med organisationen Missing People, der støtter og hjælper. Vi opfordrer desuden borgerne til at kigge i baggårde, skure, udhuse, m.m. for  at se, om den savnede skulle være der,” siger Michael Karstenskov.  

Pressen kan holde sig opdateret i eftersøgningen hos efterforskningslederen. 

Politiet sidder klar på telefon 114 til at tage oplysninger i sagen. 

[navn, signalement og billede fjernet] 

 

Pressens kontaktperson er: 

Michael Karstenskov, politikommissær, 5119 1656
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114.

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.

14. januar 2024

Nordjyllands Politi

Efterlysning af 19-årig formodet gerningsmand

Nordjyllands Politi efterlyser nu, med fuld identitet samt med billede, en 19-årig lokal mand, som man sætter i forbindelse med det drabsforsøg, der skete 10. januar 2024 i det sydlige Aalborg: Her blev en 21-årig ramt af knivstik. De pårørende til offeret er underrettet, og hans tilstand er nu stabil, men han er dog fortsat i en alvorlig tilstand. Politiet opfordrer alle med oplysninger om gerningsmandens opholdssted om straks at rette henvendelse på telefon 114. ***Den efterlyste er nu anholdt***