Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

8. september 2022 13:51

Politiet leder fortsat efter savnet 56-årig mand

Siden mandag den 5. september 2022 har Nordjyllands Politi ledt efter den 56-årige Erik Fligor fra Aalborg, der ikke er set siden, han pågældende mandag gik tur på Mølleparkvej i Aalborg. De pårørende er meget bekymrende for ham. Alle oplysninger skal gå til politiet på telefon 114.

Det oplyser efterforskningsleder, politikommissær Michael Karstenskov, der benytter lejligheden til, igen, at række ud til offentligheden. Han opsummerer efterforskningen sådan:  

”Vi ser med stor alvor på sagen, og vores patruljer har, siden vi modtog anmeldelsen, ledt intenst efter ham, og efterforskningen forfølger forskellige mulige spor, blandt andet på baggrund af henvendelser fra offentligheden, men vores efterforskning i sagen har desværre endnu ikke givet os et gennembrud.” 
 
Derfor opfordrer Michael Karstenskov borgerne til straks at rette henvendelse til politiet på telefon 114, hvis man har set den savnede – eller hvis man i øvrigt har andre informationer om, hvor Erik kan have taget ophold. 

”Ring til os med det samme på 114 – og gør det hellere en gang for meget end en for lidt. Det kan nemlig være lige præcis din lille oplysning, som bidrager til sagens opklaring,” lyder den helt klare anbefaling fra efterforskningslederen.

Politiet har – siden den savnede gik mandag på Mølleparkvej i Aalborg – ingen viden om, hvor hans færden præcist gik hen. 

”Derfor søger vi bredt, og vi er i den forbindelse også i dialog med organisationen Missing People, der støtter og hjælper. Vi opfordrer desuden borgerne til at kigge i baggårde, skure, udhuse, m.m. for  at se, om den savnede skulle være der,” siger Michael Karstenskov.  

Pressen kan holde sig opdateret i eftersøgningen hos efterforskningslederen. 

Politiet sidder klar på telefon 114 til at tage oplysninger i sagen. 

Den savnede Erik Fligor beskrives som dansker, 180 - 185 cm høj, har mørkt/grålig kort hår, er slank af bygning og var, da han gik, iført blå cardigan sweatshirt/trøje, sandfarvet shorts, som går ned til knæene samt sorte tennissko.

Savnes - ring 114 med oplysninger

 

savnet

 

 

Pressens kontaktperson er: 

Michael Karstenskov, politikommissær, 5119 1656
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

2. december 2022

Nordjyllands Politi

AFLYST 43-årig mand savnes – ring 114 med oplysninger

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 43-årig mand, der i går er forsvundet fra sit hjem i Frederikshavn i nedtrykt sindstilstand. Alle borgere med oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på telefon 114.

19. oktober 2022

Nordjyllands Politi

38-årig tysk mand savnes - ring 114, hvis du har set ham

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 38-årig tysk statsborger, der formentlig befinder sig i området omkring Lønstrup.

17. oktober 2022

Nordjyllands Politi

Røveri-mistænkt efterlyses

Nordjyllands Politi efterlyser nu den 22-årige [navn fjernet], som politiet mistænker for at have medvirket til et røveri i Sindal den 3. august 2022. Ring til politiet på 114, hvis man har oplysninger om, hvor han måtte have taget ophold.

Forslag