Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

9. februar 2022 13:00

To anholdte – politiet arbejder på to adresser

Nordjyllands Politi skred i dag, kl. 11.20, til anholdelse af to nordjyske mænd på 36 år. Politiet sætter dem i forbindelse med sagen om den savnede 22-årige kvinde. Politiet arbejder i øjeblikket på to adresser i Vendsyssel.

Det var intens efterforskning kombineret med videomateriale og henvendelserne fra borgerne om bilen, der førte Nordjyllands Politi på sporet af de to personer. 

”Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd. De sidder aktuelt til afhøring hos politiet,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.  

Vicepolitiinspektøren oplyser, at politiet i øjeblikket arbejder på to adresser i henholdsvis Østervrå og Flauenskjold. 

”Vi kommer til at arbejde på disse to adresser i lang tid fremover. Vi har et stort efterforskningsarbejde foran os med tekniske undersøgelser, afhøringer, forhøringer og meget mere.” 

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere af hensynet til den igangværende efterforskning og til de pårørende i sagen. Nordjyllands Politi ved, at det efterlader en række ubesvarede spørgsmål om sagens nærmere omstændigheder.  

Dog kan Frank Olsen oplyse, at politiet har fundet en bil på den ene adresse, der formentlig er identisk med den bil, som samler Mia op på Vesterbo i Aalborg søndag morgen. 

”Vi beder om pressen og offentlighedens forståelse for, at politiet nu har et stort og omfattende arbejder med at kortlægge hele forløbet før, under og efter, at den 22-årige kvinde forsvandt,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der retter en stor tak til offentligheden og medierne for deres mange henvendelser i sagen. 

”De har været medvirkende til, at vi hurtigt har kunnet skride til anholdelse. Tak.” 

Den savnede 22-årige er endnu ikke fundet. 

Politiet sigter de to anholdte mænd for drab. 

 

 

Pressens kontaktperson: 

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114.

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.

14. januar 2024

Nordjyllands Politi

Efterlysning af 19-årig formodet gerningsmand

Nordjyllands Politi efterlyser nu, med fuld identitet samt med billede, en 19-årig lokal mand, som man sætter i forbindelse med det drabsforsøg, der skete 10. januar 2024 i det sydlige Aalborg: Her blev en 21-årig ramt af knivstik. De pårørende til offeret er underrettet, og hans tilstand er nu stabil, men han er dog fortsat i en alvorlig tilstand. Politiet opfordrer alle med oplysninger om gerningsmandens opholdssted om straks at rette henvendelse på telefon 114. ***Den efterlyste er nu anholdt***