Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

9. februar 2022 13:00

To anholdte – politiet arbejder på to adresser

Nordjyllands Politi skred i dag, kl. 11.20, til anholdelse af to nordjyske mænd på 36 år. Politiet sætter dem i forbindelse med sagen om den savnede 22-årige kvinde. Politiet arbejder i øjeblikket på to adresser i Vendsyssel.

Det var intens efterforskning kombineret med videomateriale og henvendelserne fra borgerne om bilen, der førte Nordjyllands Politi på sporet af de to personer. 

”Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd. De sidder aktuelt til afhøring hos politiet,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.  

Vicepolitiinspektøren oplyser, at politiet i øjeblikket arbejder på to adresser i henholdsvis Østervrå og Flauenskjold. 

”Vi kommer til at arbejde på disse to adresser i lang tid fremover. Vi har et stort efterforskningsarbejde foran os med tekniske undersøgelser, afhøringer, forhøringer og meget mere.” 

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere af hensynet til den igangværende efterforskning og til de pårørende i sagen. Nordjyllands Politi ved, at det efterlader en række ubesvarede spørgsmål om sagens nærmere omstændigheder.  

Dog kan Frank Olsen oplyse, at politiet har fundet en bil på den ene adresse, der formentlig er identisk med den bil, som samler Mia op på Vesterbo i Aalborg søndag morgen. 

”Vi beder om pressen og offentlighedens forståelse for, at politiet nu har et stort og omfattende arbejder med at kortlægge hele forløbet før, under og efter, at den 22-årige kvinde forsvandt,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der retter en stor tak til offentligheden og medierne for deres mange henvendelser i sagen. 

”De har været medvirkende til, at vi hurtigt har kunnet skride til anholdelse. Tak.” 

Den savnede 22-årige er endnu ikke fundet. 

Politiet sigter de to anholdte mænd for drab. 

 

 

Pressens kontaktperson: 

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

8. september 2022

Nordjyllands Politi

Politiet leder fortsat efter savnet 56-årig mand

Siden mandag den 5. september 2022 har Nordjyllands Politi ledt efter den 56-årige Erik Fligor fra Aalborg, der ikke er set siden, han pågældende mandag gik tur på Mølleparkvej i Aalborg. De pårørende er meget bekymrende for ham. Alle oplysninger skal gå til politiet på telefon 114.

7. september 2022

Nordjyllands Politi

56-årig mand savnes - ring 114 med oplysninger

Den savnede person, en 56-årig mand ved navn Erik, er ikke set siden mandag aften den 5. september. Her var han ude for at gå en tur på Mølleparkvej i Aalborg.

19. august 2022

Nordjyllands Politi

AFLYST Efterlysning: 64-årig mand fra Brovst savnes

Nordjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde en 64-årig mand fra Brovst, som savnes af familien. Han man oplysninger om, hvor manden kan befinde sig, bedes man ringe til politiet på tlf. 114.

Forslag