Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

15. marts 2023 13:53

Efterlysning af vidner i voldssag

Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner til en konkret voldssag begået i Brønderslev den 8. marts 2023 – en sag, som politiet siden har efterforsket intenst i, mens desværre uden at opnå et gennembrud.

Efterlysning

”Og det er derfor,” oplyser politikommissær Philip Rødkjær Larsen, ” at vi nu rækker ud til offentligheden i håb om at modtage oplysninger, der kan bringe os videre i vores arbejde.” 

 

Sagen drejer sig, mere specifikt, om en 10-årig pige, der den pågældende morgen – dvs. onsdag den 8. marts omkring kl. 07.50 – kom cyklende på vej til skole på stisystemet ud fra Ådalen og op mod Nordre Omfartsvej. Her blev pigen opmærksom på en ukendt mandsperson, der steg ud af en hvid personbil, som holdt parkeret i rabatten på Nordre Omfartsvej med front mod øst. 

I det pigen kørte forbi personen, blev hun helt umotiveret antastet og skubbet af cyklen. 

Skreg op

Pigen rejste sig hurtigt op, og hun satte sig igen på cyklen, men personen tog fat i hendes skulder, hvilket fik pigen til at skrige op. Og umiddelbart herefter dukkede der et køretøj op  – en mindre grålig bil – der kørte mod øst på Nordre Omfartsvej.

Og dét afstedkom formentlig, at manden, der havde overfaldet pigen, tog flugten i sin egen hvide bil i østlig retning ad Nordre Omfartsvej. 

”Og vi opfatter den eller de personer, som sad i denne mindre grålige bil, der også kørte forbi gerningsstedet i østlig retning af Nordre Omfartsvej, som meget interessante vidner, der kan være med til at belyse sagen,” siger politikommissæren. 

Philip Rødkjær Larsen opfordrer dem derfor til at henvende sig til politiet på 114, og han tilføjer: 

”Ligesom vi også opfordrer alle andre, der måtte have oplysninger i sagen og måske set noget om at henvende sig til os.” 

Efterforskning i gang 

Sagen blev anmeldt til Nordjyllands Politi dagen efter overfaldet, dvs. den 9. marts 2023, og siden optagelsen af anmeldelsen har politiet efterforsket i sagen. 

”Vi ser med stor alvor på det her. Pigen var rystet efter overfaldet, og vi har siden optagelsen af anmeldelsen afhørt pigen samt talt med hendes forældre, ligesom vi har sikret os nogle enkelte spor, og der er patruljeret i området, og vi har foretaget forhøringer for at tilvejebringe flere vidner og andre nye spor i sagen, der har til formål at bringe os nærmere et gennembrud. Det er desværre ikke lykkedes for os endnu – og vi håber, at offentligheden kan hjælpe os med nye informationer af betydning for vores videre arbejde med sagen.” 

Nordjyllands Politi efterforsker på nuværende tidspunkt sagen som en voldssag, og man kan kontakte politiet på telefon 114. 

Politiet har i øjeblikket ingen yderligere oplysninger i sagen. 


Pressens kontaktperson: 

* Philip Rødkjær Larsen, politikommissær, 4019 2351

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.