Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

15. november 2021 09:25

Efterlysning: Genkender du denne mand? ***person identificeret***

Nordjyllands Politi efterlyser nu i offentligheden fotos af en formodet gerningsmand til et røveri begået mod et supermarked i Aalborg. Oplysninger i sagen skal gå til 114. ***Den mistænkte person er identificeret, og han har henvendt sig til politiet. Vi takker mange gange for offentlighedens hjælp i sagen. Efterforskningen i sagen fortsætter.***

Efterlysning

Den 22. august 2021 indfandt en ukendt gerningsmand sig kl. 10:38 ved kassen i Rema1000 på Vingårdsgade 6 i Aalborg. 

Her truede han en kassemedarbejder til at udlevere beholdningen af kontanter i kassen, hvorefter han flygtede via supermarkedets udgang til Vingårdsgade og cyklede væk med retning mod Vesterbro. Omkring et kvarter før røveriet stilledede den formodede gerningsmand sin ’flugtcykel’ ved indgangen til Rema1000. 

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, der videre siger: 

”Vi har siden anmeldelsen efterforsket flere forskellige spor i sagen. Det har desværre ikke medført et gennembrud i efterforskningen, der har kunne føre os frem til en anholdelse. Og derfor efterlyser vi nu den formodede gerningsmand med billede i håb om, at nogle fra offentligheden genkender den mistænkte.” 

Politikommissæren opfordrer til, at man ringer til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis man genkender den mistænkte person – eller hvis man i øvrigt har andre oplysninger i sagen. 

Sagen efterforskes som en overtrædelse af straffelovens § 288 omhandlende røveri.
 

 

Pressens kontaktperson:

  * Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

20. december 2021

Nordjyllands Politi

Voldsmistænkt efterlyses **aflyst**

***”Den eftersøgte person blev d. 13. januar 2022 om aftenen, efter oplysninger fra offentligheden, anholdt til sagen på en adresse i Aalborg. Han blev dagen efter, d. 14. januar 2022, fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor han blev fængslet til 25. januar 2022, sigtet for at overtræde af straffelovens §245, stk. 1, omhandlende grov vold. Politiet takker for offentlighedens hjælp i sagen – og vi beder samtidig medier om at slette efterlysningsfotoet af pågældende, idet formålet med offentliggørelsen af pågældende er opnået.*** Nordjyllands Politi efterlyser nu den 25-årige **navn fjernet**, fordi man mistænker ham for at have begået grov vold. Oplysninger skal gå til telefon 114.

6. december 2021

Nordjyllands Politi

To mænd efterlyses i grov voldssag ***aflyst*** mistænkte er anholdt

Nordjyllands Politi offentliggør nu signalementer og billeder af to mænd, der mistænkes for at stå bag en grov voldsepisode i Jomfru Ane Gade den 20. november 2021. Genkender man mændene, bedes man kontakte politiet på tlf. 114. ***De to mistænkte mænd er identificeret og anholdt af politiet. Det skete på baggrund af mange borgerhenvendelser. Politiet takker for hjælpen. De to anholdte er 17 år og 19 år og er fra lokalområdet. De fremstilles senere i dag, 8. december 2021, i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, sigtet for grov vold.***

27. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Formodet gerningsmand til indbrudsbølge efterlyses: Har du set noget?

Flere villaer i Hobro by har de seneste tre uger været ramt af villaindbrud. Politiet i Hobro har siden efterforsket sagerne intenst, og efterforskerne er nu kommet i besiddelse af billeder af den formodede gerningsmand. Derfor søger man vidner. Ring 114 med informationer.