Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

17. maj 2023 11:11

57-årig kvinde savnes **Opdatering: Kvinden er fundet i god behold**

Nordjyllands Politi efterlyser den 57-årige [navn fjernet] og offentliggør nu fotos, i håb om hjælp fra offentligheden. Hun har sidst befundet sig i området omkring Sæby, hvorfra hun er kørt i ukendt retning. [Oplysninger fjernet]. Ring til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Nordjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp, til at finde den 57-årige [navn fjernet], som sidst er set i går, tirsdag den 16. maj, ved Løvbjerg i Brønderslev. Nordjyllands Politi kan konstatere, at hendes telefon sidst har været aktiv i går kl. 19:15, i området omkring Sæby.

[Signalement fjernet]

[Oplysninger fjernet]

Politikommissær Michael Karstenskov, der leder politiets efterforskning, udtaler:

”Vi vil gerne i kontakt med vidner, som kan have set [oplysninger fjernet], som vi antager hun er kørt i. Særligt beder vi offentligheden være opmærksomme i området omkring Sæby, men samtidig med er det vigtigt at understrege, at [navn fjernet] lige så vel kan befinde sig i et helt andet område.
På nuværende tidspunkt mangler vi en ”milepæl” i eftersøgningen, hvorfor vi har brug offentlighedens hjælp til at finde [navn fjernet] – eller komme med oplysninger i sagen. Jeg vil gerne understrege, at man ikke skal tøve med at ringe. Hellere en henvendelse for meget, end en for lidt.”

Michael Karstenskov fortsætter:
”Vi er i løbende dialog med de pårørende, som også appellerer til offentligheden om hjælp – de er meget bekymrede for [navn fjernet]”

Hvis du har set eller ser [navn fjernet] – eller i øvrigt har oplysninger om, hvor hun måtte have taget ophold – så kontakt straks politiet på telefon 114. 

 

Pressens kontakt

Politikommissær Michael Karstenskov, Sagscenter Frederikshavn, telefon: 5119 1656

[Billeder fjernet]

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

1. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi efterlyser 26-årig mand **efterlysning aflyst**

Nordjyllands Politi efterlyser [navn fjernet], der er mistænkt for flere alvorlige overtrædelser af straffeloven i form af berigelses- og voldskriminalitet. **Efterlysningen er aflyst, da der nu, via tip fra en borger, er sket anholdelse i sagen.**

25. august 2023

Nordjyllands Politi

Hjemmerøveri begået ved Jerslev

Nordjyllands Politi har i dag den 25. august 2023 modtaget en anmeldelse om hjemmerøveri. Politiet vurderer, at der kan være tale om samme gerningsmand, som stod bag lignende forbrydelser i Klokkerholm og Flauenskjold sidst i juli. Alle med oplysninger i sagen bedes ringe på telefon 114.

17. august 2023

Nordjyllands Politi

Indbrud i Gistrup og Støvring: Genkender du disse mænd?

Nordjyllands Politi offentliggør nu billeder af to personer, der sættes i forbindelse med en række indbrud i Gistrup og senest Støvring. Genkender du mændene eller har oplysninger i sagen, så kontakt politiet på 114.