Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

17. maj 2023 11:11

57-årig kvinde savnes **Opdatering: Kvinden er fundet i god behold**

Nordjyllands Politi efterlyser den 57-årige [navn fjernet] og offentliggør nu fotos, i håb om hjælp fra offentligheden. Hun har sidst befundet sig i området omkring Sæby, hvorfra hun er kørt i ukendt retning. [Oplysninger fjernet]. Ring til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Nordjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp, til at finde den 57-årige [navn fjernet], som sidst er set i går, tirsdag den 16. maj, ved Løvbjerg i Brønderslev. Nordjyllands Politi kan konstatere, at hendes telefon sidst har været aktiv i går kl. 19:15, i området omkring Sæby.

[Signalement fjernet]

[Oplysninger fjernet]

Politikommissær Michael Karstenskov, der leder politiets efterforskning, udtaler:

”Vi vil gerne i kontakt med vidner, som kan have set [oplysninger fjernet], som vi antager hun er kørt i. Særligt beder vi offentligheden være opmærksomme i området omkring Sæby, men samtidig med er det vigtigt at understrege, at [navn fjernet] lige så vel kan befinde sig i et helt andet område.
På nuværende tidspunkt mangler vi en ”milepæl” i eftersøgningen, hvorfor vi har brug offentlighedens hjælp til at finde [navn fjernet] – eller komme med oplysninger i sagen. Jeg vil gerne understrege, at man ikke skal tøve med at ringe. Hellere en henvendelse for meget, end en for lidt.”

Michael Karstenskov fortsætter:
”Vi er i løbende dialog med de pårørende, som også appellerer til offentligheden om hjælp – de er meget bekymrede for [navn fjernet]”

Hvis du har set eller ser [navn fjernet] – eller i øvrigt har oplysninger om, hvor hun måtte have taget ophold – så kontakt straks politiet på telefon 114. 

 

Pressens kontakt

Politikommissær Michael Karstenskov, Sagscenter Frederikshavn, telefon: 5119 1656

[Billeder fjernet]

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.