Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

18. maj 2021 13:08

Hjælp politiet: Genkender du røveri-mistænkte?

Nordjyllands Politi efterlyser nu to yngre mænd, som politiet sætter i forbindelse med et røveri begået d. 28. marts 2021 om natten i toget omkring Skalborg Station.

Efterlysning

Røveriet skete cirka kl. 01.50 om natten i et nordgående tog, da det var omkring Skalborg Station. Her blev offeret – en 18-årig mandlig togpassager – tvunget til at udlevere kontanter, idet den ene af de to mistænkte i sagen truede passageren med en kniv.    

Politiets efterforskning af sagen har ikke kunne afdække de formodede gerningsmænds identitet – og derfor efterlyser Nordjyllands Politi dem nu med foto, der blev fanget af overvågningen, da de cirka kl. 01.57 stod af på Aalborg Banegård. 

 

288-sag
Genkender du en af disse personer eller begge to? Så ring 114

 

Den ene formodede gerningsmand, A, signaliseres som: mand, dansk af udseende, 15-20 år, 170-175 cm, Kropsbygning: almindelig, talte dansk med accent, iført sort moncler-jakke, mørke jogging bukser, sort mundbind, lille sort sidetaske, mørk hue med hvid logo i panden 'moncler'.

Den anden formodede gerningsmand, B, signaliseres som: mand, dansk af udseende, 15-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: almindelig, talte dansk med accent, iført: Sort North Face-jakke, lyse bukser, bar mundbind, mørk hættetrøje, medbragte sort Nike-skuldertaske.

Den ansvarlige for efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, siger: 

”Der er tale om et røveri-forhold, som vi ser med stor alvor på. Derfor vil vi nu gerne have offentlighedens hjælp til at identificere de to formodede gerningsmænd. Ring til os på 114, hvis du genkender de to mistænkte.” 

Politiets efterforskningen i sagen har vist, at de to formodede gerningsmænd formentlig er steget på toget omkring Aarhus – og derfor kan de mistænkte have bopæl i dette område. 

Ring til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis du genkender de formodede gerningsmænd, eller hvis har andre relevante oplysninger i sagen. 

 

Pressens kontaktperson: 

  • Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.