Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

19. januar 2021 14:47

Gerningsmand til umotiveret vold efterlyses [aflyst - formodet gerningsmand anholdt]


Nordjyllands Politis efterforskning af en alvorlig voldsepisode fører nu til, at politiet efterlyser den formodede gerningsmand med et overvågningsfoto. Voldssagen udspillede sig på Aalborg Banegård før jul.

Efterlysning

OPDATERING. 20.01.21:

***Den formodede gerningsmand er blevet anholdt. Efterforskerne vil gerne takke for de mange henvendelser, vi har fået fra offentligheden, som var det, der førte til, at vi kunne skride til anholdelse. Den anholdte blev i dag ved et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger. VI henstiller til, at medier og andre sletter billedet af den mistænkte person. Tak for hjælpen*** 

Fredag formiddag, d. 18. december 2020 kl. 11.21, indfandt en ukendt mand sig i venteværelset på Aalborg Banegård. Ifølge vidneforklaringer havde han en aggressiv adfærd på stedet.  
”Og inde i venteværelset tildelte han, ganske umotiveret, pludselig offeret – en kvinde sidst i 30’erne – et spark i ansigtet,” forklarer den ansvarlige for efterforskningen af sagen, fg. politikommissær ved Nordjyllands Politi, Preben Klitgaard.  

Herefter løb den formodede gerningsmand ud fra banegården gennem hovedindgangen og forsvandt i retning mod J. F. Kennedys Plads. 
 
”Vold er en alvorlig sag, og de ansvarlige skal drages til ansvar. Da vores efterforskning ikke har ført til, at vi har kunnet fastslå den formodede gerningsmands identitet, så efterlyser vi ham nu i offentligheden med et billede, der stammer fra overvågningen på stedet,” siger fg. politikommissær Preben Klitgaard. 

[foto fjernet]

Den eftersøgte person har følgende signalement: [foto fjernet]
 
Man kan kontakte politiet vedr. sagen på telefon 114. 

”Ring straks til os, hvis man kan genkende den eftersøgte mand på billedet, eller hvis man i øvrigt har andre relevante oplysninger i sagen,” siger Preben Klitgaard, der i næste åndedrag også opfordrer den formodede gerningsmand til at melde sig til nærmeste politi. 

Pressens kontaktperson i sagen er: 

Preben Klitgaard, fg. politikommissær, Nordjyllands Politi, 2963 2401


Til medierne: Billedet findes ikke i højere opløsning. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

14. april 2021

Nordjyllands Politi

Vidner søges i sag om savnet mand: Har du været på Jerup Strand?

Nordjyllands Politi søger nu aktivt efter vidner i sagen om den savnede 43-årige mand, Kem Dan Jensen fra Jerup, der har været forsvundet siden torsdag i sidste uge.

13. april 2021

Nordjyllands Politi

Har du set 43-årig mand? Så ring 114

Nordjyllands Politi leder stadig efter den 43-årige Kem Dan Jensen, som politiet har efterlyst siden sidste uge, hvor han forsvandt fra sin bopæl i Jerup beliggende i Frederikshavn kommune. Muligvis kan han være søgt nordpå mod et sommerhusområde.

9. april 2021

Nordjyllands Politi

43-ÅRIG MAND SAVNES I JERUP

Opdateret: Nordjyllands Politi leder fortsat efter en 43-årig mand fra Jerup, som man har eftersøgt natten til i dag fredag den 9. april. Politiet offentliggør nu et billede af manden.