Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

28. september 2021 08:36

Efterlysning af mand til formodet voldtægtsforsøg ***ANHOLDT***

Nordjyllands Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand til en alvorlig episode i Aalborg, som politiet betragter som et forsøg på voldtægt. Ring 114 med oplysninger. ***Den formodede gerningsmand, en 25-årig mand fra lokalområdet, blev i dag, d. 28. september 2021 kl. 1400, anholdt og sigtet i sagen. Politiet takker offentligheden for henvendelserne i sagen, der førte til anholdelsen. Sagen skal nu juridisk vurderes med henblik på fremstilling i grundlovsforhør i morgen.***

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Lene Madsen. 

Søndag d. 12. september 2021 kl. 05.34 fik politiet en anmeldelse fra en 19-årig kvinde, der efter en bytur i Aalborg samme nat, på Vesterbro, omkring kl. 04.15 var blevet passet op af en ung mand, der – under påskud af at have brug for hjælp – fik lokket kvinden med sig. 

”Kvinden fulgte med ham til Stengade, bag Sygehus Nord, og hér ændrede manden pludselig adfærd: Han greb hårdt fat i kvinden og fik hende skubbet omkuld. Det lykkedes dog heldigvis for kvinden snarrådigt at slippe ud af situationen – og hun henvendte sig straks til os,” forklarer politikommissær Lene Madsen. 

Politiets efterforskning i sagen har nu tilvejebragt nogle video-overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand, der beskrives som: mand, ca. 25 år, mørk i huden, cirka 175 cm høj, lettere buttet. Mørkt kort hår, kort sparsomt skæg. Iført sort cap, sort hættetrøje med orange lynlåse på fronten. Sorte addidas bukser med orange bånd/stribe om det venstre ben, grå sportssko.

”Vi tager sagen yderst alvorligt – og vi opfordrer ham til at melde sig til os med det samme,” fastslår Lene Madsen, der også opfordrer andre med oplysninger i sagen om at rette henvendelse til politiet på 114. 

Af hensynet til den verserende efterforskning så kan Nordjyllands Politi ikke gå i detaljer med sagens enkeltheder. 

”Men der er nogle omstændigheder omkring episoden, der gør, at vi betragter det som forsøg på voldtægt,” lyder det fra Lene Madsen. 

Nordjyllands Politi kan kontaktes på 114. 

 

[fotos fjernet, da efteryste er anholdt til sagen] 

Pressens kontaktperson: 

* Lene Madsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4045 6093
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

27. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Formodet gerningsmand til indbrudsbølge efterlyses: Har du set noget?

Flere villaer i Hobro by har de seneste tre uger været ramt af villaindbrud. Politiet i Hobro har siden efterforsket sagerne intenst, og efterforskerne er nu kommet i besiddelse af billeder af den formodede gerningsmand. Derfor søger man vidner. Ring 114 med informationer.

28. september 2021

Nordjyllands Politi

Skamferingssag: Mistænkt mand efterlyses

I forbindelse med efterforskning af flere sager, der omhandler skamfering af flere heste, efterlyser Nordjyllands Politi nu en yngre mand, som man betragter som mistænkt i sagen. Ring straks på 114, hvis du har oplysninger til politiet.

27. september 2021

Nordjyllands Politi

Vidner søges til voldtægtsforsøg i Hobro

Søndag morgen, d. 26. september 2021, omkring klokken 03.30 fandt der et voldtægtsforsøg sted på Mariagervej 2 i Hobro. Nordjyllands Politi søger nu efter vidner, der bedes ringe på 114.