Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

28. september 2021 08:36

Efterlysning af mand til formodet voldtægtsforsøg ***ANHOLDT***

Nordjyllands Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand til en alvorlig episode i Aalborg, som politiet betragter som et forsøg på voldtægt. Ring 114 med oplysninger. ***Den formodede gerningsmand, en 25-årig mand fra lokalområdet, blev i dag, d. 28. september 2021 kl. 1400, anholdt og sigtet i sagen. Politiet takker offentligheden for henvendelserne i sagen, der førte til anholdelsen. Sagen skal nu juridisk vurderes med henblik på fremstilling i grundlovsforhør i morgen.***

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Lene Madsen. 

Søndag d. 12. september 2021 kl. 05.34 fik politiet en anmeldelse fra en 19-årig kvinde, der efter en bytur i Aalborg samme nat, på Vesterbro, omkring kl. 04.15 var blevet passet op af en ung mand, der – under påskud af at have brug for hjælp – fik lokket kvinden med sig. 

”Kvinden fulgte med ham til Stengade, bag Sygehus Nord, og hér ændrede manden pludselig adfærd: Han greb hårdt fat i kvinden og fik hende skubbet omkuld. Det lykkedes dog heldigvis for kvinden snarrådigt at slippe ud af situationen – og hun henvendte sig straks til os,” forklarer politikommissær Lene Madsen. 

Politiets efterforskning i sagen har nu tilvejebragt nogle video-overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand, der beskrives som: mand, ca. 25 år, mørk i huden, cirka 175 cm høj, lettere buttet. Mørkt kort hår, kort sparsomt skæg. Iført sort cap, sort hættetrøje med orange lynlåse på fronten. Sorte addidas bukser med orange bånd/stribe om det venstre ben, grå sportssko.

”Vi tager sagen yderst alvorligt – og vi opfordrer ham til at melde sig til os med det samme,” fastslår Lene Madsen, der også opfordrer andre med oplysninger i sagen om at rette henvendelse til politiet på 114. 

Af hensynet til den verserende efterforskning så kan Nordjyllands Politi ikke gå i detaljer med sagens enkeltheder. 

”Men der er nogle omstændigheder omkring episoden, der gør, at vi betragter det som forsøg på voldtægt,” lyder det fra Lene Madsen. 

Nordjyllands Politi kan kontaktes på 114. 

 

[fotos fjernet, da efteryste er anholdt til sagen] 

Pressens kontaktperson: 

* Lene Madsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4045 6093
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.