Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

28. juli 2022 12:01

Mand efterlyses i sag om brandstiftelse

*** 𝙊𝙥𝙙𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜 - efterlysningen er aflyst. På baggrund af en borgerhenvendelse har vi foretaget anholdelse af en mistænkt i sagen.***
Nordjyllands politi offentliggør nu overvågningsbilleder af en ukendt person, der er mistænkt for brandstiftelse i en baggård i Aalborg, natten til onsdag den 27. juli omkring kl. 03.00. Ring 114 med oplysninger i sagen.

Natten til onsdag forsøgte en ukendt gerningsmand at antænde en brand, i en baggård på adressen C.W. Obels Plads 3B i Aalborg.

Nordjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere manden, der beskrives som:
  Mand
  40-50 år
  Lys i huden
  Spinkel til almindelig af bygning
  185-190 cm høj
  Mørkt, kort hår med ’måne’
•  Skægstubbe
  Iført blå vindjakke, lange bukser, sneakers med skrå striber på siderne og medbragte en stor, mørk rygsæk og en taske.

Politikommissær Carsten Straszek, der leder politiets efterforskning fortæller:
”Der er tale om en grov sag, som vi tager meget alvorligt. Branden blev hurtigt opdaget og slukket, men det er vores umiddelbare vurdering, at der kunne have været menneskeliv på fare, hvis ilden havde fået lov at udvikle sig. Vi håber at der sidder nogen derude, der kan genkende manden ud fra billederne.” 

Carsten Straszek fortsætter:
”Vi har indsat ekstra patruljer i området der holder skærpet tilsyn, og der efterforskes intensivt, med henblik på at udfinde gerningsmanden.”

Vær opmærksom på at de sort/hvide billeder forvrænger farven på personens tøj mv., de korrekte farver ses på farvebillederne.

Ring til Nordjyllands Politi på 114. Politiet har ingen yderligere information i sagen. 

[Foto fjernet]


Mediernes kontaktperson er: 
* Carsten Straszek, politikommissær, Nordjyllands Politi, 6118 7594


 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.