Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

14. februar 2022 14:32

EFTERLYSNING: Genkender du røverimistænkt?

Nordjyllands Politi efterlyser nu en formodet gerningsmand til et røveri begået i et supermarked i Aalborg Øst. Ring 114, hvis du genkender personen.

Efterlysning

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam. 

En mand indfandt sig den 1. august 2021 om aftenen, kl. 20:54, i forretningen LIDL beliggende på Tornhøjgård i Aalborg Øst. Ved kasselinjen sprang han over kassebåndet, sådan at han kom foran kassen, hvor en medarbejder opholdt sig.  

”Han skubbede derpå medarbejderen mod kassen, som han forlangte blev åbnet,” siger Kenneth Rodam, ”da kassen blev åbnet, tømte gerningsmanden kassebeholdningen i en medbragt pose af mærket Rema1000.”   

Politikommissæren tilføjer, at gerningsmanden flygtede fra stedet ad Tornhøjgård i retning mod Astrupstien. Derpå tabes sporet af pågældende, men politiet er i besiddelse af overvågning af personen, der nu offentliggøres. 

 

Billede 1 af den efterlyste mand

 

Billede 2 af den efterlyste mand

 

Link til video af den efterlyste mand

Den eftersøgte person beskrives som: mand, 25-30 år, 170-180 cm høj, almindelig kropsbygning, iført grønne cargobukser, grøn jakker/windbreaker med hue, lysegrå hættetrøje med hue og mørke sneakers eller træningssko. 

”Vores øvrige efterforskningsskridt i sagen har desværre ikke ført til, at personen er genkendt – og det er derfor, at vi nu går ud i offentligheden med billede og video i håb om, at der nogen, der genkender ham.” 

Henvendelse i sagen skal gå til telefon 114. 

 

Pressens kontaktperson: 

Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi – tlf. 40 26 61 95

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.