Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

20. januar 2020 08:56

Efterlysning: Hvem er denne mand?

Nordjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at fastslå identiteten på en mand, som har begået et voldsomt overfald på en kvinde nytårsnat d. 1. januar 2020 omkring kl. 01.30 på Nytorv i Aalborg.

Om natten d. 1. januar 2020 udviklede en kort meningsudveksling sig voldeligt på Nytorv i Aalborg. Forurettede i sagen blev blandt andet skubbet omkuld og efterfølgende tildelt flere slag i ansigtet af den mand, som politiet nu efterlyser.

”Under overfaldet bliver forurettede tildelt et voldsomt skub, så hun vælter ned på stenbelægningen, hvorefter manden knæler ned over hende og tildeler hende tre kraftige knytnæveslag i hovedet. Vores efterforskning har indtil videre ikke medført, at vi har kunnet fastlægge identiteten på denne mand. Men vi er i besiddelse af en video, som viser overfaldets voldsomhed, og her fremstår han tydeligt,” forklarer politikommissær Kenneth Rodam, Nordjyllands Politi.  

Derfor offentliggør politiet nu denne videosekvens af pågældende mand, der forlader stedet efter hændelsen.  

 

Den formodede gerningsmand beskrives som følger:

  • Mand
  • 25-30 år
  • 180-185 cm høj
  • Kraftig kropsbygning
  • Lys hud og mørkt hår
  • Dansk af udseende
  • Iført sorte jeans, kondisko med hvide såler, en sort jakke og sort opknappet skjorte samt en sort bowlerhat

Mener du at vide, hvem manden er, eller har du andre oplysninger af relevans for sagen, så kontakt Nordjyllands Politi på tlf. 114.

 

Pressens kontakt i sagen:

Kenneth Rodam, politikommissær, tlf. 4026 6195

 

 

Download video her

 

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

3. marts 2021

Nordjyllands Politi

Bil forsvandt efter påkørsel af barnevogn – ring 114 med oplysninger [efterlysning aflyst]

***Efterlysningen er aflyst. En ung mand meldte sig selv til politiet kort efter, at efterlysningen blev bragt i offentligheden. Manden er sigtet for flere forseelser, bl.a. for ikke at standse og give sig til kende efter et trafikuheld, jf. færdselslovens bestemmelser. Tak for hjælpen*** Nordjyllands Politi leder lige nu efter føreren af den bil, der forsvandt i forbindelse med, at den ramte en barnevogn med en dreng i. Ingen kom alvorligt til skade, men politiet efterlyser føreren af bilen samt eventuelle yderligere vidner. Ring 114 med oplysninger i sagen. Nordjyllands Politi har efterforsket sagen siden i går, og det arbejde fortsætter i den kommende tid.

15. februar 2021

Nordjyllands Politi

24-årig kvinde savnes - ring 114 med oplysninger [aflyst]

Nordjyllands Politi efterlyser en 24-årig kvinde ved navn [fjernet] som i går, d. 14. februar 2021 kl. 16.50, er forsvundet fra psykiatrisk afdeling i Brønderslev.

22. januar 2021

Nordjyllands Politi

Mistænkt til alvorligt røveriforsøg nægter at melde sig

Nordjyllands Politi har i over en måned efterlyst den 24-årige Kristian Achot Kazarian fra Aarhus. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.