Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

25. oktober 2019 07:44

Efterlysning af mistænkt til voldtægtsforsøg

***Politiet har modtaget nye spor i sagen, hvorfor efterlysningen aflyses. Vi siger tak for offentlighedens hjælp i sagen.***

Nordjyllands Politi ønsker nu offentlighedens hjælp til at få identificeret en person, som de mistænker for at have forsøgt at voldtage en 20-årig kvinde i Aalborg.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Voldtægtsforsøget fandt sted søndag d. 6. oktober 2019 kl. ca. 06:15 på et offentligt toilet i Jomfru Ane Parken ved havnen i Aalborg.

Den 20-årige kvinde og hendes 26-årige ven havde forinden i forbindelse med en bytur i Jomfru Ane Gade mødt gerningsmanden, som beskrives som:

[signalement fjernet] 

Kl. ca. 06:00 opholdt den 20-årige kvinde, hendes 26-årige ven og gerningsmanden sig i Jomfru Ane Gade uden for restaurationerne, som alle havde lukket kort forinden. 

Da den 20-årige kvinde skulle bruge et toilet tilbød gerningsmanden, at han kunne vise vej til et toilet. Efterfølgende gik de alle tre fra Jomfru Ane Gade til toilettet ved Jomfru Ane Parken ved havnen i Aalborg. 

Da de kom til toilettet, forsøgte gerningsmanden ved hjælp af vold at tiltvinge sig samleje med den 20-årige kvinde. I forbindelse med dette blev kvindens 26-årige ven udsat for vold, der resulterede i, at han brækkede kæben. Herefter opgav gerningsmanden sit forehavende, og han flygtede fra stedet i ukendt retning. 

”Hvis man genkender den mistænkte, så skal man straks ringe til os på 114,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Carsten Straszek, ligesom han opfordrer alle med oplysninger i sagen om at rette henvendelse til Nordjyllands Politi.  

Politiet sidder klar på telefon 114. 

Billederne findes ikke i højere opløsning.

Politiet har ingen yderligere oplysninger i sagen. 

Pressens kontaktperson: 
Carsten Straszek, politikommissær, Nordjyllands Politi, 

***Politiet har modtaget nye spor i sagen, hvorfor efterlysningen aflyses. Vi siger tak for offentlighedens hjælp i sagen.*** 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***efterlysning aflyst***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***efterlysning aflyst - alle tre personer er blevet anholdt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.