Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

29. juni 2021 09:12

EFTERLYSNING AFLYST Pengeskabstyverier – hvem er disse mænd?

Nordjyllands Politi efterlyser tre uidentificerede mænd, som mistænkes for at stå bag en serie indbrud og pengeskabstyverier hos restauranter i Aalborg midtby og i Skagen-området.

Opdateret den 30. juni 2021 kl. 14:50: De tre mænd i denne sag er identificeret og anholdt i dag efter flere tip fra borgere. Signalementer og billeder af mændene er derfor fjernet. Nordjyllands Politi takker offentligheden for hjælpen i sagen.

 

 

I perioden 2.-12. juni 2021 har Nordjyllands Politi set en stigning i antallet af pengeskabstyverier fra restauranter og virksomheder i Aalborg midtby. Der er også set flere indbrud i samme periode og område, hvor tyve er gået efter virksomhedernes kontanter.

”Efterfølgende har vi så i perioden fra 17. juni og frem til i dag set seks tilsvarende indbrud i Skagen-området, hvor det også er gået ud over virksomheder og restauranter,” forklarer lederen af politiets berigelsesefterforskning Ulf Munch Sørensen, politikommissær.

Han fortæller, at politiets efterforskere arbejder målrettet på at få identificeret og standset tyvene. I den anledning beder politiet nu om offentlighedens hjælp:

”Vores efterforskning har afdækket, at tre p.t. uidentificerede mænd kan knyttes til forholdene. Vi mener, der er tale om omrejsende kriminelle personer, og derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der kan hjælpe os med at identificere mændene eller har information om, hvor mændene kunne opholde sig,” opfordrer Ulf Munch Sørensen og tilføjer:

”Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt.”

 

Har du oplysninger med relevans for sagen, så kontakt politiet på tlf. 114. 

Billeder og beskrivelser af de tre efterlyste mænd:

 

[Signalementer og billeder fjernet]

 

Pressens kontakt:


Ulf Munch Sørensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, tlf. 5141 1362 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

27. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Formodet gerningsmand til indbrudsbølge efterlyses: Har du set noget?

Flere villaer i Hobro by har de seneste tre uger været ramt af villaindbrud. Politiet i Hobro har siden efterforsket sagerne intenst, og efterforskerne er nu kommet i besiddelse af billeder af den formodede gerningsmand. Derfor søger man vidner. Ring 114 med informationer.

28. september 2021

Nordjyllands Politi

Skamferingssag: Mistænkt mand efterlyses

I forbindelse med efterforskning af flere sager, der omhandler skamfering af flere heste, efterlyser Nordjyllands Politi nu en yngre mand, som man betragter som mistænkt i sagen. Ring straks på 114, hvis du har oplysninger til politiet.

28. september 2021

Nordjyllands Politi

Efterlysning af mand til formodet voldtægtsforsøg ***ANHOLDT***

Nordjyllands Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand til en alvorlig episode i Aalborg, som politiet betragter som et forsøg på voldtægt. Ring 114 med oplysninger. ***Den formodede gerningsmand, en 25-årig mand fra lokalområdet, blev i dag, d. 28. september 2021 kl. 1400, anholdt og sigtet i sagen. Politiet takker offentligheden for henvendelserne i sagen, der førte til anholdelsen. Sagen skal nu juridisk vurderes med henblik på fremstilling i grundlovsforhør i morgen.***