Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

6. december 2021 14:09

To mænd efterlyses i grov voldssag ***aflyst*** mistænkte er anholdt

Nordjyllands Politi offentliggør nu signalementer og billeder af to mænd, der mistænkes for at stå bag en grov voldsepisode i Jomfru Ane Gade den 20. november 2021. Genkender man mændene, bedes man kontakte politiet på tlf. 114. ***De to mistænkte mænd er identificeret og anholdt af politiet. Det skete på baggrund af mange borgerhenvendelser. Politiet takker for hjælpen. De to anholdte er 17 år og 19 år og er fra lokalområdet. De fremstilles senere i dag, 8. december 2021, i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, sigtet for grov vold.***

Den 20. november 2021 begik to mænd grov vold mod en tredje mand. Episoden fandt sted i Jomfru Ane Gade nær Ved Stranden, 9000 Aalborg i tidsrummet cirka kl. 05:14-05:17.

”Episoden blandt mændene starter i Jomfru Ane Gade ud for natklubben Fame i nummer 27. Her henvender offeret i sagen sig til gerningsmand B. De taler kortvarigt sammen, hvorefter gerningsmand A og en anden person ankommer,” forklarer politikommissær Michael Karstenskov, Nordjyllands Politi.

Han fortsætter:

”Af ukendt årsag tildeler gerningsmand B så offeret et knytnæveslag i ansigtet. Offeret går fra stedet i retning mod Ved Stranden. Her bliver han indhentet af gerningsmand A, som knuser en større spiritusflaske i hovedet på offeret,” uddyber politikommissæren.

De to mænd, som mistænkes for at stå bag voldsepisoden, beskrives som følger:

A: [signalement fjernet] 

B [signalement fjernet] 

 

Herunder ses billeder af de to mistænkte personer


Politikommissær Michael Karstenskov opfordrer alle, der måtte have oplysninger i sagen, til at kontakte politiet på tlf. 114:

”Indtil videre har vi desværre ikke kunnet identificere de to mistænkte i sagen. Derfor håber vi at høre fra folk, der mener at kunne genkende dem, eller som måske endda var vidner til episoden. Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt,” understreger Michael Karstenskov.

Pressens kontakt:

Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi, tlf. 5119 1656

 

Formodet gerningsmand A:

  

 

Formodet gerningsmand B:

  

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

20. december 2021

Nordjyllands Politi

Voldsmistænkt efterlyses **aflyst**

***”Den eftersøgte person blev d. 13. januar 2022 om aftenen, efter oplysninger fra offentligheden, anholdt til sagen på en adresse i Aalborg. Han blev dagen efter, d. 14. januar 2022, fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor han blev fængslet til 25. januar 2022, sigtet for at overtræde af straffelovens §245, stk. 1, omhandlende grov vold. Politiet takker for offentlighedens hjælp i sagen – og vi beder samtidig medier om at slette efterlysningsfotoet af pågældende, idet formålet med offentliggørelsen af pågældende er opnået.*** Nordjyllands Politi efterlyser nu den 25-årige **navn fjernet**, fordi man mistænker ham for at have begået grov vold. Oplysninger skal gå til telefon 114.

15. november 2021

Nordjyllands Politi

Efterlysning: Genkender du denne mand? ***person identificeret***

Nordjyllands Politi efterlyser nu i offentligheden fotos af en formodet gerningsmand til et røveri begået mod et supermarked i Aalborg. Oplysninger i sagen skal gå til 114. ***Den mistænkte person er identificeret, og han har henvendt sig til politiet. Vi takker mange gange for offentlighedens hjælp i sagen. Efterforskningen i sagen fortsætter.***

27. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Formodet gerningsmand til indbrudsbølge efterlyses: Har du set noget?

Flere villaer i Hobro by har de seneste tre uger været ramt af villaindbrud. Politiet i Hobro har siden efterforsket sagerne intenst, og efterforskerne er nu kommet i besiddelse af billeder af den formodede gerningsmand. Derfor søger man vidner. Ring 114 med informationer.