Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

6. december 2021 14:09

To mænd efterlyses i grov voldssag ***aflyst*** mistænkte er anholdt

Nordjyllands Politi offentliggør nu signalementer og billeder af to mænd, der mistænkes for at stå bag en grov voldsepisode i Jomfru Ane Gade den 20. november 2021. Genkender man mændene, bedes man kontakte politiet på tlf. 114. ***De to mistænkte mænd er identificeret og anholdt af politiet. Det skete på baggrund af mange borgerhenvendelser. Politiet takker for hjælpen. De to anholdte er 17 år og 19 år og er fra lokalområdet. De fremstilles senere i dag, 8. december 2021, i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, sigtet for grov vold.***

Den 20. november 2021 begik to mænd grov vold mod en tredje mand. Episoden fandt sted i Jomfru Ane Gade nær Ved Stranden, 9000 Aalborg i tidsrummet cirka kl. 05:14-05:17.

”Episoden blandt mændene starter i Jomfru Ane Gade ud for natklubben Fame i nummer 27. Her henvender offeret i sagen sig til gerningsmand B. De taler kortvarigt sammen, hvorefter gerningsmand A og en anden person ankommer,” forklarer politikommissær Michael Karstenskov, Nordjyllands Politi.

Han fortsætter:

”Af ukendt årsag tildeler gerningsmand B så offeret et knytnæveslag i ansigtet. Offeret går fra stedet i retning mod Ved Stranden. Her bliver han indhentet af gerningsmand A, som knuser en større spiritusflaske i hovedet på offeret,” uddyber politikommissæren.

De to mænd, som mistænkes for at stå bag voldsepisoden, beskrives som følger:

A: [signalement fjernet] 

B [signalement fjernet] 

 

Herunder ses billeder af de to mistænkte personer


Politikommissær Michael Karstenskov opfordrer alle, der måtte have oplysninger i sagen, til at kontakte politiet på tlf. 114:

”Indtil videre har vi desværre ikke kunnet identificere de to mistænkte i sagen. Derfor håber vi at høre fra folk, der mener at kunne genkende dem, eller som måske endda var vidner til episoden. Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt,” understreger Michael Karstenskov.

Pressens kontakt:

Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi, tlf. 5119 1656

 

Formodet gerningsmand A:

  

 

Formodet gerningsmand B:

  

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.