Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

7. december 2021 15:32

Flere tilfældige blufærdighedskrænket

Nordjyllands Politi efterlyser aktuelt en gerningsmand til tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse begået inden for kort tid i Frederikshavn. Ring 114 med oplysninger.

Alle tre forhold er begået i går, d. 6. december 2021, i tidsrummet kl. 1730-1805 – og de er alle sket på adresser i Frederikshavn.  

I det første forhold blev  tre piger på 10 år krænket, idet gerningsmanden fremviste sin penis. Dette forhold er sket ved kælkebakken ved Søparken i Frederikshavnen kl. 17.30. I det andet forhold, cirka kl. 1800, blev en 24-årig kvinde krænket, idet gerningsmanden fremviste sin penis, mens han onanerede. Forholdet skete på Engparken ligeledes i Frederikshavn. 

I det tredje forhold, cirka kl. 1805, blev en 12-årig dreng og en 12-årig pige krænket, idet gerningsmanden blottede sin penis. Dette forhold skete ved stien ved Frydenstrandsskolen i Frederikshavn. 

Vidner har i det første forhold beskrevet den formodede gerningsmand som mand, ca. 30 år, spinkel af bygning, dansk af udseende, mørkeblå/sort jakke med hætte, grå arbejdsbukser. Medbragte en cykel, der muligvis var en mountain bike. I det andet forhold er der afgivet en lignende beskrivelse.  

Lederen af efterforskningen af sagen, politikommissær  Carsten Straszek, oplyser, at det er politiets opfattelse, at  det kan være samme gerningsmand, idet alle tre forhold er sket inden for et kort tidsrum, ligesom det er sket inden for et lille geografisk område – og gerningsmandens adfærd i hvert forhold har en række ligheder. 

”Vi tager den slags anmeldelser meget alvorligt, og vi har indledt efterforskning for at få identificeret og pågrebet den formodede gerningsmand,” siger Carsten Straszek, der opfordrer alle med oplysninger i sagen til at ringe til politiet på 114. 

Politikommissæren fortsætter: ”Vi har et større efterforskningsarbejde foran os, fordi vi skal have afhørt ofrene i sagen, og det tager tid, blandt andet fordi børnene skal videoafhøres.” 

Politikommissæren oplyser desuden, at forebyggelsesbetjente fra Frederikshavn vil være til stede i områderne omkring gerningsstederne for at skabe tryghed for de borgere, der færdes der. 

”Og man er velkommen til at rette henvendelse til dem, hvis man er utryg,” understreger Carsten Straszek. 

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114. 

Pressens kontaktperson: 

Carsten Straszek, politikommissær, Nordjyllands Politi 6118 7594
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

27. juni 2022

Nordjyllands Politi

Har du fået stjålet elløbehjul eller vinkelsliber?

I forbindelse med en rutinemæssig standsning af et køretøj, ved Biersted i april, fandt Nordjyllands Politi en del tyvekoster.

24. juni 2022

Nordjyllands Politi

Opdatering i sagen om knivstikkeri i Vejgaard

Nordjyllands Politi har, sent i aftes, løsladt de fire anholdte i sagen om det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til natten til torsdag. Sigtelserne opretholdes. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114 med oplysninger i sagen.

23. juni 2022

Nordjyllands Politi

Efterforskning fortsætter i sag om knivstikkeri

Nordjyllands Politi har nu et langstrakt efterforskningsforløb foran sig i forbindelse med det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til d. 23. juni kl. 02.56 Alle de tre sårede personer er meldt uden for livsfare. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114.

Forslag