Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Servicemeddelelse

10. september 2021 09:00

Vil du tæt på politiet? Så kig forbi Aars og Brønderslev på tirsdag


Det er nemlig tirsdag d. 14. september, at vi holder Åbent Hus på vores nye nærstationer i Aars og Brønderslev, og vi lover (gratis) godt til ganen og masser af blå blink og uniformer.

Det foregår i tidsrummet 09.30-11.30 i Aars på adressen Løgstørvej 14B, og kl. 11.15-13.15 på Godsbanegade 14 i Brønderslev. Alle får mulighed for indefra at se de nye nærstationer, hvorfra vi nu også skal arbejde med at styrke trygheden i lokalsamfundet.


Gæsterne får mulighed for at se vores udrustning og køretøjer, som vi i dagens anledning stiller frem på begge de nye nærstationer:
patruljebiler, politihund, droner, politi-motorcykel, mobil politistation, fotovogn, m.m.

I Brønderslev vil der også være mulighed for at se en brandbil, ambulance og lægebil.

Justitsministeren åbner officielt nærstationerne, og vi byder efterfølgende på gratis forfriskninger til store som små. I Aars serverer vi rundstykker, kaffe og kage samt slik og sodvand til fortrinsvis de mindste, mens der i Brønderslev vil være pølsevogn, isbil og sodavand. I Brønderslev er der tegnekonkurrence (for de mindste), hvor vinderen præmieres med et besøg hos politiet med ens klasse eller børnehave.

Kig forbi i Aars og Brønderslev på tirsdag. Alle er velkommen.

Aars nærstation Brønderslev nærstation

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

17. december 2021

Nordjyllands Politi

Åbningstider hos Nordjyllands Politis ekspeditioner mellem jul og nytår

Ekspeditionerne på politistationerne i Hjørring, Frederikshavn, Hobro, Brønderslev, Vesthimmerland, Kaas, på Læsø og på Grønlands Torv i Aalborg har følgende ændrede åbningstider mellem jul og nytår 2021:

13. oktober 2021

Nordjyllands Politi

På patrulje på fjorden: Kontrol af jægere og fiskere

I fredags, d. 8. oktober 2021, tog politiet i Himmerland på kontrol til vands sammen med to kolleger fra Fiskerikontrollen.

28. september 2021

Nordjyllands Politi

Auktion i Hjørring

Lørdag den 9. oktober 2021 holder lokalpolitiet i Hjørring auktion på adressen Frederikshavnsvej 82-86, 9800 Hjørring (ved siden af Padel Club).