Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

14. januar 2021 11:56

Indbrudstyv anholdt efter hurtig efterforskning


Natten mellem mandag og tirsdag, d. 11. – 12. januar 2021, var der indbrud på Hobro Postkontor i Adelgade. Ved indbruddet blev der stjålet flere forsendelser, mobiltelefoner og kontorudstyr, men man kunne ikke konstatere, hvordan det var lykkedes for gerningsmanden at komme ind.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Politiets indledte dog en efterforskning af sagen, og den førte i går eftermiddags, d. 13. januar 2021, til nye oplysninger: Tyvekosterne kunne befinde sig i en villa et sted i Hobro. 

Derfor rykkede politiet straks ud til villaen, fortæller efterforskningslederen, politikommissær Mikkel Brügmann, og på adressen traf man en lokal mand i 30’erne. 

”Ved den efterfølgende ransagning af villaen blev samtlige tyvekoster fra indbruddet fundet, og vi fandt også en del receptpligtig medicin,” siger Mikkel Brügmann. 

Manden blev anholdt af politiet, sigtet for indbrud, og han fremstilles senere i dag, d. 14. januar 2021.

Manden var for nylig løsladt efter at have begået lignende kriminalitet, og med et indbrud begået sammen aften er det politiets opfattelse, at han formentlig ville fortsætte sin kriminelle løbebane. 

”Det er tilfredsstillende, at vi havde muligheden for at slå til så hurtigt og skride til anholdelse,” siger Mikkel Brügmann. 
 
Grundlovsforhøret er i Retten i Aalborg kl. 13.00. 

Pressens kontaktperson: 

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5154 9858

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

4. marts 2021

Nordjyllands Politi

To mænd tiltales for drab

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi rejser nu tiltale mod to mænd for at have dræbt en 39-årig mand på en landejendom nord for Frederikshavn mellem den 9. og 11. maj 2020. Sagen er berammet i Retten i Hjørring i juni og juli 2021.

25. februar 2021

Nordjyllands Politi

En person fundet død – ikke tegn på forbrydelse

En kvinde i 60’erne blev tidligere i dag, 25. februar 2021, fundet afgået ved døden på en adresse i Frederikshavn. Politiet, der blev tilkaldt til stedet, iværksatte i den forbindelse en række undersøgelser, der gjorde, at der var en del synligt politi i området i dag.

22. februar 2021

Nordjyllands Politi

Færdselskontrol i Hjørring: Der er for meget fart på

Nordjyllands Politi har i løbet af februar kontrolleret hastigheder på de vintervåde veje i særlig grad. Og en af politiaktionerne viser, at det på de nordjyske motorveje desværre også går alt for stærkt.