Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

15. september 2023 16:29

Hjemmerøveri i Frederikshavn

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag om hjemmerøveri begået mod en ældre kvinde i en lejlighed i Engparken i Frederikshavn. Har du oplysninger, så ring straks til politiet på telefon 114.

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Peter Skovbak.  

Efterforskningslederen forklarer videre, at offeret, den ældre kvinde, af et familiemedlem blev fundet bundet i sin lejlighed. 

”Hun har til os forklaret, at hun kom hjem til sin lejlighed i går aftes, den 14. september, omkring kl. 21.30. Og da hun låste sig ind, kom der pludselig en person, som pressede sig med ind af døren,” lyder det fra Peter Skovbak, og derpå kom det, forsætter han, til tumult, hvorunder offeret blev lagt på sengen og fik bundet sine hænder. 

Lejligheden er letteret gennemrodet, og der er fra adressen blevet stjålet et kontantbeløb. Kvinden er naturligvis dybt rystet over dette alvorlige røveri, og hun har pådraget sig nogle overfladiske knubs. Kvinden har beskrevet gerningspersonen som en mand, der talte dansk. 


”Vi ser meget alvorligt på sagen, og vi har iværksat en omfattende efterforskning i relation til sagen. Vi skal til bunds i det her og have sagen opklaret,” lyder det fra Peter Skovbak, der i den forbindelse retter en appel til offentligheden om hjælp: 

”Vi er i forbindelse med vores efterforskning af denne alvorlige sag meget interesserede i henvendelser på telefon 114. Det gælder især, hvis nogen har set noget i eller omkring Engparken i går, 14. september, omkring kl. 21.30, men også hvis man har andre oplysninger, der kan bidrage til vores opklaringsarbejde.” 

Politiet kan ikke på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte om dette hjemmerøveri har relation til de øvrige hjemmerøverier, der inden for den sidste periode har været i Vendsyssel. 

Politiet har ingen yderligere oplysninger i sagen af hensynet til det igangværende efterforskningsarbejde, men pressen kan kontakte efterforskningslederen mandag formiddag for eventuelt nyt i sagen. 
 

Pressens kontaktperson: 

Peter Skovbak Pedersen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4030 3928

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

11. juni 2024

Nordjyllands Politi

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev

Nordjyllands Politi vil sammen med fogeden nu nedbringe antallet af borgere i Frederikshavn og Brønderslev kommuner med gæld og verserende fogedsager.

10. juni 2024

Nordjyllands Politi

Brandtekniske undersøgelser afsluttet af brand

Nordjyllands Politi har nu afsluttet sine omfattende brandtekniske undersøgelser af den voldsomme brand i Bælum den 18. maj 2024, hvorved to personer afgik ved døden.

7. juni 2024

Nordjyllands Politi

21-årig mand idømt 5 års ubetinget fængsel i omfattende svindelsag

En 21-årig mand er ved i retten i Aalborg den 7. juni 2024 blevet idømt 5 års ubetinget fængsel i en særdeles omfattende sag om groft bedrageri og databedrageri for ca. 36 millioner kroner i alt. Over 1.000 personer er forurettede i sagen, der har krævet et tæt samarbejde mellem efterforskere og anklagemyndighed i Nordjyllands Politi.