Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

16. december 2021 15:47

24 giftslanger fundet i lejlighed i Aalborg


I dag, d. 16. december 2021, beslaglagde den specialiserede dyrevelfærdsenhed ved Nordjyllands Politi 24 giftslanger hos en 37-årig beboer på en adresse i Aalborg. Aktionen skete i samarbejde med flere offentlige myndigheder.

Det oplyser lederen af enheden, politikommissær Henrik Jensen, der videre forklarer, at den pågældende person igennem længere tid havde samlet på giftslanger, som han også gjort forsøg på at avle med. 

Manden har til politiet forklaret, at man kunne erhverve dem på krybdyrsmesser i rundt om i Europa.  

”Slangerne var alle asiatiske og afrikanske hugorme – og alle var giftige for både mennesker og dyr og ulovlige at være i besiddelse af,” pointerer politikommissæren. 

Nordjyllands Politi har efter aktionen overdraget giftslangerne til Randers Regnskov, som sammen med andre zoologiske haver har tilladelse til netop at have giftslanger. 

Det er i bekendtgørelse om privates hold af særlige dyr ikke muligt for private personer at holde en række slanger, herunder nævnte giftslanger. Der venter derfor den 37-årige mand en straffesag. 

Pressens kontaktperson: 

Henrik Jensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 3044 8878
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

23. maj 2022

Nordjyllands Politi

Efterforskning af voldtægts-anmeldelse afsluttet

Politiets efterforskning af voldtægtsanmeldelsen d. 29. april 2022 er nu afsluttet. Ingen voldtægt har fundet sted.

20. maj 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi melder klar til karnevalsugen

Nordjyllands Politi forventer et stort antal feststemte deltagere til årets karneval; en begivenhed der har ligget i dvale siden 2019, på grund af coronaepidemien. De første optog starter allerede denne weekend med den internationale parade og børnekarnevallet, mens det helt store folkelige optog først er næste weekend, lørdag d. 28. maj 2022. Særligt ved sidstnævnte vil politiet være massivt til stede.

15. maj 2022

Nordjyllands Politi

AaB-Brøndby-møde afviklet i ro og orden

Nordjyllands Politi var tilstede i Aalborg midtby og ved Aalborg Portland Park i dag søndag den 15. maj 2022 både før, under og efter opgøret mellem AaB og Brøndby IF. Mødet mellem de mange fans blev afviklet i ro og orden politimæssigt set.