Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

17. februar 2021 09:09

To personer fundet afgået ved døden

Tirsdag d. 16. februar 2021 kl. 17.27 indkom en anmeldelse om to livløse personer på en adresse i Sæby i Frederikshavn kommune. Da Nordjyllands Politi ankom til adressen, fandt man to afdøde personer. De nærmeste pårørende til begge afdøde er blevet underrettet.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Der er tale om en kvinde i 50’erne og en mand i 70’erne, der begge stammer fra Nordjylland.  

Politiet har siden i går og gennem hele natten efterforsket sagen massivt, og efterforsknings-arbejdet pågår fortsat, blandt andet skal der i dag, 17. februar 2021, foretages retsmedicinske undersøgelser.  

Det oplyser efterforskningslederen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der samtidig understreger, at der ikke er noget i politiets undersøgelser, der umiddelbart tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse. 

”Vi kan dog ikke udtale os konkret omkring dødsårsagen, før vores undersøgelser er færdiggjort, men der er som sagt ikke noget, der peger i retning af, at der skulle være sket en forbrydelse,” siger vicepolitiinspektøren.  

Stort efterforskningsarbejde fortsat i gang

Politiets efterforskningsskridt i sagen udgøres ud over retsmedicinske undersøgelser blandt andet af tekniske undersøgelser på og omkring findestedet af de afdøde personer, ligesom pårørende, naboer og andre personer afhøres til sagen. 

”På den måde stykker vi et præcist billede sammen af omstændighederne før, under og efter dødsfaldene,” forklarer Frank Olsen. 

Derfor vil der gå et stykke tid, før dette arbejde er tilendebragt, og først når det er helt afsluttet, er politiet således i stand til at melde præcist ud omkring dødsårsag. 

Nordjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger. 

 

Pressens kontaktperson: 

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

4. marts 2021

Nordjyllands Politi

To mænd tiltales for drab

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi rejser nu tiltale mod to mænd for at have dræbt en 39-årig mand på en landejendom nord for Frederikshavn mellem den 9. og 11. maj 2020. Sagen er berammet i Retten i Hjørring i juni og juli 2021.

25. februar 2021

Nordjyllands Politi

En person fundet død – ikke tegn på forbrydelse

En kvinde i 60’erne blev tidligere i dag, 25. februar 2021, fundet afgået ved døden på en adresse i Frederikshavn. Politiet, der blev tilkaldt til stedet, iværksatte i den forbindelse en række undersøgelser, der gjorde, at der var en del synligt politi i området i dag.

22. februar 2021

Nordjyllands Politi

Færdselskontrol i Hjørring: Der er for meget fart på

Nordjyllands Politi har i løbet af februar kontrolleret hastigheder på de vintervåde veje i særlig grad. Og en af politiaktionerne viser, at det på de nordjyske motorveje desværre også går alt for stærkt.