Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

18. september 2021 00:33

Efterforskning fortsætter – fremstilling i morgen – tryghedspatruljering fortsætter


Nordjyllands Politi har hele aftenen efterforsket en drabssag, hvor en 41-årig kvinde blev skudt på gaden på Skelagervej i Aalborg. En 52-årig mand er anholdt i sagen. Desværre afgik kvinden ved døden kort efter, og den mistænkte er sigtet for drab.

”Vores efterforskning skal afdække præcist, hvad er er sket før, under og efter drabet – og derfor kan vi ikke udtale os i detaljer om omstændighederne omkring den meget tragiske episode,” understreger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der leder efterforskningsarbejde fra politigården i Aalborg.

”Men vi ved, at der var mange vidner. Dem har vi afhørt i løbet af aftenen, ligesom at det psykosociale beredskab er aktiveret til at tage hånd om dem,” fortæller vicepolitiinspektøren, der i næste åndedrag opfordrer vidner og andre, der har oplysninger i sagen om at rette henvendelse til politiet på telefon 114. 

 

Meget politi på gaden 

Når sådan en tragisk hændelse indtræffer, så rykker politiet straks og massivt ud til stedet for at pågribe formodet gerningsperson, efterforske hele hændelsesforløbet og i det hele taget sikre trygheden i området omkring gerningsstedet. 

”Vi kommer derfor til at være særligt synlige i og omkring gerningsstedet det meste af natten og i de kommende dage. Dels har vi et stort efterforskningsarbejde foran os, dels har vi iværksat tryghedsskabende patruljering,” fortæller Anders Uhrskov, og han tilføjer uddybende, at denne patruljering blandt andet indbefatter den mobile politistation. 

 

Parkeres på Skelagervej 

Den mobile politistation vil lørdag, d. 18. september 2021, fra kl. 10.30 være parkeret ved Multihuset på Skelagervej 199 i Aalborg.   
 
”Så hvis man har brug for en snak med os om den tragiske episode eller har oplysninger til os, så er man meget velkommen til at rette henvendelse til betjentene, der bemander den mobile politistation,” understreger Anders Uhrskov. 

Den mobile politistation vil holde parkeret derude, indtil politifolkene vurderer, at behovet ikke længere er til stede. 

 

Fremstilling i grundlovsforhør 

Der ventes at være grundlovsforhør i Retten i Aalborg i løbet af lørdagen, d. 18. september 2021, hvor den mistænkte mand, der er 52 år, vil blive fremstillet med krav om varetægtsfængsling.   

”Anklagemyndigheden vil ved retsmødet begære dørlukning af hensynet til vores videre efterforskningsarbejde i sagen,” oplyser vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der understreger, at den mistænkte i forbindelse med efterforskningen er blevet sigtet for at overtræde straffelovens § 237, der omhandler drab. 
 
Politiet har derfor på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger i sagen. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

11. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Voldtægtssag i Hobro: Vidner efterlyses

Lørdag eftermiddag, d. 9. oktober 2021, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om voldtægt, der var sket tidligere lørdag, nemlig omkring kl. 02.45 på Torvet, Adelgade i Hobro. Har du set noget i tidsrummet, så ring til politiet 114.

6. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Tricktyve aktuelt på spil: Pas på, hvis de ringer

Helt aktuelt oplever Nordjyllands Politi nogle særlige tilfælde af tricktyveri, hvor typisk ældre medborgere – bl.a. i området omkring Himmerland – bliver ringet op af en ukendt gerningsperson. Denne person forgiver at være fra borgerens bank og siger, at der skulle være problem med ens netbank. Men pas på: Det er fusk.

6. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Rådgivning om indbrudssikring giver mere tryghed i hjemmet

Udsættes du for indbrud i dit hjem, vil politiet tilbyde dig en samtale om indbrudssikring og tryghed i hjemmet. Men hvorfor ikke forebygge indbruddet? Sikringsrådgiverne hos Nordjyllands Politi er klar med råd og vejledning.