Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

21. marts 2021 06:40

Skudepisode efterforskes forsat – politiet efterlyser mørk scooter

Nordjyllands Politi har det meste af natten intenst efterforsket en skudepisode formentlig forøvet på Hadsundvej i Aalborg. En person – der er uden for livsfare – blev ramt af skud. Alle med oplysninger i sagen skal ringe til politiet på 114.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi modtog kl. 00:42 melding om et færdselsuheld på Hadsundvej i Aalborg. Da politiet ankom til stedet, kunne betjentene konstatere, at der var en forladt bil med flere skudhuller i, ligesom der blev fundet blodspor på stedet. 

Dét fik politiet til øjeblikket at indlede et større efterforskningsarbejde for at få afdækket, hvad der var sket og finde mulige ofre og gerningspersoner. Senere, kl. 02:59, fik Nordjyllands Politi anmeldelse om en tilskadekommen person på Vesterbro. De tilkaldte politifolk kunne konstatere, at der var en person – en 22-årig mand – der var ramt af et skud. Offeret blev transporteret til sygehuset, og han er meldt uden for livsfare. 

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der fortæller, at politiet lige nu er massivt til stede i og omkring Aalborg. Ingen er på nuværende tidspunkt anholdt.  

”Vi efterforsker intenst for at finde gerningspersonerne til det her. Skudafgivelse i det offentlige rum er helt uacceptabelt. Det sætter vi omgående massivt ind over for,” understreger Frank Olsen.   

 

Vidner skal ringe 114 – mørk scooter efterlyses  

Efterforskningslederen kan ikke på nuværende tidspunkt udtale sig præcist om motivet til skudepisoden. 

”Men vores efterforskning peger i retning af, at det er et internt opgør i et lokalt kriminelt miljø, der ligger til grund for episoden,” siger Frank Olsen, der dog understreger, at der ligger et stort arbejde foran politiet med at klarlægge, hvad der er sket før, under og efter skudepisoden. Dette arbejde indebærer blandt andet en række tekniske undersøgelser på gerningsstedet og af køretøjet, ligesom der er en række vidner, som skal afhøres af politiets efterforskere. 

Derudover søger politiet efter vidner til skudepisoden i Aalborg, der formentlig sker omkring adressen Hadsundvej 182 – blandt andet skulle en mørk scootere med to personer på være kørt derfra omkring anmeldelsestidspunktet kl. 00.42 – og dén scooter er særligt interessant for politiets efterforskning. 

”Vi opfordrer alle, der har set denne scooter med to personer omkring gerningstidspunktet – eller ligger inde med viden om sagen – til at ringe til os på 114,” pointerer Frank Olsen. 

Politiet har på nuværende ingen yderligere oplysninger om efterforskningen. 

 

Pressens kontaktperson:

Frank Olsen, vicepolitiinspektør,  Nordjyllands Politi, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.

8. april 2024

Nordjyllands Politi

36-årig mand varetægtsfængslet efter knivstik

Den 36-årige mand, der søndag aften blev anholdt i forbindelse med et tilfælde af knivstikkeri begået i Hobro, er i dag, den 8. april 2024, blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Offeret, en 35-årig mand, blev behandlet på sygehuset for sine skader, men han var dog ikke i livsfare. ​

6. april 2024

Nordjyllands Politi

48-årig mand anholdt for tricktyverier

I går aftes, den 5. april 2024 kl. 19.08, blev en 48-årig mand anholdt af Nordjyllands Politi. Politiet sigter manden for en stribe af tricktyverier. Den mistænkte er dags dato, den 6. april, blev varetægtsfængslet. ​