Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

22. november 2021 17:56

Vidner søges til skade på bil


Nordjyllands Politi søger i øjeblikket vidner til skader på et køretøj, der skete på motorvejen sent søndag aften, d. 21. november 2021.

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning af sagen, politikommissær Michael Karstenskov, der beskriver de nærmere omstændigheder sådan her:   

Forurettede kørte søndag d. 21. november i tidsrummet mellem kl. 2115-2215 på Nordjyske Motorvej i nordgående retning. Ved overkørslen Byplanvej, 9210 Aalborg, blev hendes bil ramt af en ukendt genstand, der beskadigede bilens forrude. Umiddelbart var der ingen forankørende eller bagvedkørende køretøjer, da bilen blev ramt.  

”Vi ved ikke med sikkerhed, hvad der har ramt bilen, men vi ser med stor alvor på sagen: Og det er også derfor, at vi nu går ud aktivt og søger vidner, der har set eller hørt noget, som kan være med til at kaste lys over, hvad der konkret er sket,” siger politikommissær Michael Karstenskov. 

Han opfordrer derfor vidner eller andre med relevante oplysninger i sagen om at ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114. 

 

Pressens kontaktperson: 

Michael Karstenskov, politikommissær, 5119 1656

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

21. januar 2022

Nordjyllands Politi

Mand varetægtsfængslet for bedrageri

Nordjyllands Politi har i går, 20. januar 2022, anholdt en 29-årig mand, som man mistænker for flere tilfælde af bedrageri over en længere periode.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Sag undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Vores tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben