Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. marts 2023 14:55

Politiet sætter snart særligt ind i fogedsager

Antallet af borgere, der har en verserende fogedsag i form af gæld, skal ned i Jammerbugt og Hjørring kommuner. Derfor vil politiet i Hjørring i den nærmeste fremtid banke på hos flere af de borgere i kommunerne, der har en ubetalt gæld, som de trods flere anmodninger ikke har fået afviklet. Formålet er, at flere af sagerne således kan blive afsluttet i fogedretten – og de forurettede, der har penge til gode, kan få en afklaring på deres sag.

Det oplyser politikommissær Marianne Hejlesen, som derfor benytter lejligheden til at appellere til, at de borgere i de berørte kommuner, som måtte have sådan gæld, som de ikke har afviklet – trods rykkere – om at rette henvendelse til fogedretten, så gælden kan blive betalt eller der kan findes en ordning.   

”Jeg vil gerne opfordre til, at man selv som borger  tager i fogedretten i Hjørring og får ordnet sit mellemværende: Man får selv ro i sjælen, kreditorer får en afklaring – og så er man er også fri for at få besøg af en af vores patruljer,” siger politikommissæren, som fortsætter, ”men sker det ikke, så vil vi altså i den nærmeste fremtid køre ud med flere patruljer og banke på hos de borgere, der har en verserende sag og anholde dem, så de kan blive fremstillet for fogedretten.”  

Politiet oplyser ikke præcist, hvilke dage de sætter målrettet ind for at hente skyldnere til fogedretten. 

”Men vi kommer til at køre målrettet på det her – og vi sætter flere dage af, hvis det bliver nødvendigt,” understreger politikommissæren.  

 

Sådan kontakter du retten

Har du et uafklaret økonomisk mellemværende med Fogedretten, så skal man henvende sig i Fogedretten,  Sct. Knuds Park 8, 9800 Hjørring, torsdage og fredage kl. 9 – 12. Rettens telefonnummer er: tlf. 9868 5600 

 

Pressens kontaktperson

* Marianne Hejlesen, politikommissær, Nærpoliti og Forebyggelse, Hjørring, 5142 5726

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. maj 2024

Nordjyllands Politi

Karneval: Politiet gør status

Aalborg Karneval 2024 har budt på en helt masse glade, udklædte mennesker og et massivt opbud af politi, til at sikre trygheden dagen igennem. Selvom natten er ved at falde på, så er der stadig en del der har energi til at feste videre.

25. maj 2024

Nordjyllands Politi

Karneval: Aftenstatus

Nordjyllands Politi melder om forholdsvis gode takter, her sidst på karnevalsdagen. Den mobile politistation lukker ned ved Ansgar Kirke, men der er fortsat mange politibetjente i hele Aalborg.

25. maj 2024

Nordjyllands Politi

Aalborg Karneval: Fortsat gang i byen

Nordjyllands Politi melder, at der fortsat er mange mennesker i Aalborg, men at festen nu er rykket til Kildeparken.