Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. januar 2023 16:06

Vedr. igangværende efterforskning: Vi er nødt til at afspærre

Nordjyllands Politi var, som en del af den massive efterforskning, nødt til hurtigt at afspærre området omkring gerningsstedet på Vesterbro i det centrale Aalborg. En hovedfærdselsåre, hvilket hastigt skabte udfordringer for trafikken.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Det medgiver politikommissær Thomas Ottesen, der koordinerer politiets indsats inde fra politistationen i Aalborg:  

”Jeg håber på borgernes forståelse herfor,” lyder det fra politiets operative leder, ”for vi er nødt til at gøre det lynhurtigt, så vores patruljer og efterforskere kan arbejde uhindret og sikre de nødvendige spor.”  

Han forklarer videre, at det er et stort apparat, som politiet sætter i gang, når man skal efterforske en så alvorlig sag som skudafgivelse i det offentlige rum. 

 

”Vi ved, at det er til gene for trafikken, og også for den bevægelsesfrihed, som de borgere, der bor og færdes i området, normalt har. Men det er nødvendigt, når vi skal klarlægge omstændighederne omkring sådan en episode. Det handler om at indsamle og dokumentere en række oplysninger, der er vigtige og væsentlige for sagens opklaring,” understreger Thomas Ottesen. 

Politikommissæren kan ikke oplyse, hvornår afspærringen midt på Vesterbro bliver ophævet, men Thomas Ottsen forsikrer, at politiet ophæver den så hurtigt, som omstændighederne gør det muligt.

”Indtil da,” opfordrer politilederen, ”bør trafikanter og andre søge alternative ruter – eller vente lidt med at køre ud.” 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.