Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. januar 2023 16:06

Vedr. igangværende efterforskning: Vi er nødt til at afspærre

Nordjyllands Politi var, som en del af den massive efterforskning, nødt til hurtigt at afspærre området omkring gerningsstedet på Vesterbro i det centrale Aalborg. En hovedfærdselsåre, hvilket hastigt skabte udfordringer for trafikken.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Det medgiver politikommissær Thomas Ottesen, der koordinerer politiets indsats inde fra politistationen i Aalborg:  

”Jeg håber på borgernes forståelse herfor,” lyder det fra politiets operative leder, ”for vi er nødt til at gøre det lynhurtigt, så vores patruljer og efterforskere kan arbejde uhindret og sikre de nødvendige spor.”  

Han forklarer videre, at det er et stort apparat, som politiet sætter i gang, når man skal efterforske en så alvorlig sag som skudafgivelse i det offentlige rum. 

 

”Vi ved, at det er til gene for trafikken, og også for den bevægelsesfrihed, som de borgere, der bor og færdes i området, normalt har. Men det er nødvendigt, når vi skal klarlægge omstændighederne omkring sådan en episode. Det handler om at indsamle og dokumentere en række oplysninger, der er vigtige og væsentlige for sagens opklaring,” understreger Thomas Ottesen. 

Politikommissæren kan ikke oplyse, hvornår afspærringen midt på Vesterbro bliver ophævet, men Thomas Ottsen forsikrer, at politiet ophæver den så hurtigt, som omstændighederne gør det muligt.

”Indtil da,” opfordrer politilederen, ”bør trafikanter og andre søge alternative ruter – eller vente lidt med at køre ud.” 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

6. juni 2023

Nordjyllands Politi

Stor beredskabsøvelse afholdes 8. juni

Torsdag den 8. juni 2023 sidst på eftermiddagen afholder myndighederne og nogle timer frem en større øvelse, benævnt Tordenskjold, hvor en lang række beredskaber testes i et realistisk øvelses-scenarie. Denne gang foregår øvelsen på og omkring Port of Aalborg på Nefovej i Vodskov. Borgerne har altså ingen grund til bekymring, hvis de oplever udrykningskørsel i området, mens øvelsen pågår.

31. maj 2023

Nordjyllands Politi

Bred indsats mod ulovlige knallerter i Nordjylland

Øget opmærksomhed i det daglige beredskab samt en række målrettede aktioner mod ulovlige knallerter, i maj måned. Det er den indsats, Nordjyllands Politi har lagt for dagen i anledning af, at knallertsæsonen er godt i gang.

27. maj 2023

Nordjyllands Politi

Aalborg karneval - Politiet gør status.

Kildeparken er ved at være tømt for gæster og karnevalsgæsterne er på vej hjem.

Forslag