Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

30. juli 2021 09:50

Mistænkeligt dødsfald i Brønderslev

Nordjyllands Politi arbejder i øjeblikket på en adresse i Brønderslev. Politiets efterforskere undersøger på stedet et mistænkeligt dødsfald.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi blev tidligt i morges kl. ca. 05.15 tilkaldt til en adresse i Brønderslev, fordi en 75-årig kvinde kl. ca. 04 havde pådraget sig et alvorligt hovedtraume i forbindelse med et muligt fald. Kvinden var efterfølgende blev transporteret til sygehuset i en ambulance, og her afgik hun senere ved døden som følge af de skader, hun havde pådraget sig. 

Den oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning af sagen, vicepolitiinspektør Niels Kronborg. 

”Da vi kom frem til stedet og påbegyndte vores arbejde, vurderede vi, at omstændighederne omkring dødsfaldet skal undersøges nærmere – og derfor undersøger vi sagen som det, vi kalder for et mistænkeligt dødsfald. Vores videre efterforskning skal nu klarlægge præcist, hvad der er sket før, under og efter dødsfaldet,” forklarer vicepolitiinspektøren, der oplyser, at der var et familiemedlem – en mand på 54 år – til stede på adressen, da det mulige fald skete.  

”Denne person er anholdt som led i efterforskningen, men vi kan ikke udtale os nærmere om dødsfaldet og den efterfølgende anholdelse, før vores undersøgelser har belyst sagens omstændigheder nærmere,” fastslår Niels Kronborg.  

Nordjyllands Politi påregner at udsende en pressemeddelelse, når efterforskningen har tilvejebragt relevante nye oplysninger. 

 

Pressens kontaktperson

* Niels Kronborg, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5124 7690
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Sag undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Vores tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben

12. januar 2022

Nordjyllands Politi

Hjemmehjælper sigtet for omfattende tyverier mod ældre

Onsdag d. 5. januar 2022 slog efterforskere fra Nordjyllands Politi til og anholdt en mand på 62 år, ansat i Hjemmeplejen i Rebild Kommune, som man mistænker for adskillige tilfælde af tyverier mod ældre borgere i kommunen.