Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

30. juli 2021 09:50

Mistænkeligt dødsfald i Brønderslev

Nordjyllands Politi arbejder i øjeblikket på en adresse i Brønderslev. Politiets efterforskere undersøger på stedet et mistænkeligt dødsfald.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi blev tidligt i morges kl. ca. 05.15 tilkaldt til en adresse i Brønderslev, fordi en 75-årig kvinde kl. ca. 04 havde pådraget sig et alvorligt hovedtraume i forbindelse med et muligt fald. Kvinden var efterfølgende blev transporteret til sygehuset i en ambulance, og her afgik hun senere ved døden som følge af de skader, hun havde pådraget sig. 

Den oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning af sagen, vicepolitiinspektør Niels Kronborg. 

”Da vi kom frem til stedet og påbegyndte vores arbejde, vurderede vi, at omstændighederne omkring dødsfaldet skal undersøges nærmere – og derfor undersøger vi sagen som det, vi kalder for et mistænkeligt dødsfald. Vores videre efterforskning skal nu klarlægge præcist, hvad der er sket før, under og efter dødsfaldet,” forklarer vicepolitiinspektøren, der oplyser, at der var et familiemedlem – en mand på 54 år – til stede på adressen, da det mulige fald skete.  

”Denne person er anholdt som led i efterforskningen, men vi kan ikke udtale os nærmere om dødsfaldet og den efterfølgende anholdelse, før vores undersøgelser har belyst sagens omstændigheder nærmere,” fastslår Niels Kronborg.  

Nordjyllands Politi påregner at udsende en pressemeddelelse, når efterforskningen har tilvejebragt relevante nye oplysninger. 

 

Pressens kontaktperson

* Niels Kronborg, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5124 7690
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

11. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Voldtægtssag i Hobro: Vidner efterlyses

Lørdag eftermiddag, d. 9. oktober 2021, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om voldtægt, der var sket tidligere lørdag, nemlig omkring kl. 02.45 på Torvet, Adelgade i Hobro. Har du set noget i tidsrummet, så ring til politiet 114.

6. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Tricktyve aktuelt på spil: Pas på, hvis de ringer

Helt aktuelt oplever Nordjyllands Politi nogle særlige tilfælde af tricktyveri, hvor typisk ældre medborgere – bl.a. i området omkring Himmerland – bliver ringet op af en ukendt gerningsperson. Denne person forgiver at være fra borgerens bank og siger, at der skulle være problem med ens netbank. Men pas på: Det er fusk.

6. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Rådgivning om indbrudssikring giver mere tryghed i hjemmet

Udsættes du for indbrud i dit hjem, vil politiet tilbyde dig en samtale om indbrudssikring og tryghed i hjemmet. Men hvorfor ikke forebygge indbruddet? Sikringsrådgiverne hos Nordjyllands Politi er klar med råd og vejledning.