Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. maj 2023 23:41

Aalborg karneval - Politiet gør status.

Kildeparken er ved at være tømt for gæster og karnevalsgæsterne er på vej hjem.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Der er stadig mange festklædte mennesker i byen, men de fleste karnevalsgæster har efterhånden takket af, men nogen har stadig energi til lidt mere fest.

Politiets leder af indsatsen, vicepolitiinspektør Sune Myrup, fortæller at det for langt de fleste heldigvis har været en god og festlig dag, men at politiet desværre i løbet af aftenen har optaget flere anmeldelser af alvorlig karakter.

Ved afslutning af politiets karnevals indsats gør Sune Myrup status: ”Vi har haft en stor og massiv politimæssig tilstedeværelse under optoget og i Kildeparken, hvilket bl.a. har resulteret i rigtig mange sigtelser for besiddelse af mindre mængder euforiserende stoffer til eget forbrug. Vi har dagen igennem haft 9 anholdte for overtrædelser af ordensbekendtgørelsen, beruselse og vold mod tjenestemand. Den sag som tidligere var vurderet til at være blufærdighedskrænkelse har ved efterforskningen vist sig at være anden seksuel omgang end samleje. Gerningsmanden er anholdt og af hensyn til den videre efterforskning kan der for nuværende ikke oplyses yderligere.
Der er som tidligere nævnt endvidere optaget anmeldelse om voldtægt, drugging og vold, og videre efterforskning pågår også i disse sager”, fortæller Sune Myrup.

”Der har dagen igennem været et godt og tæt samarbejde imellem politiet, regionens sundhedsvæsen som bl.a. har ydet en stor indsats i den fremskudte skadestue, Nordjyllands Beredskabs samarittertjeneste og de frivillige fra Politihjemmeværnet, som har bistået med bl.a. afspærring og tryghedsskabende tilstedeværelse”, slutter Sune Myrup

Pas godt på jer selv og hinanden, og kom sikkert hjem.

 

Pressens kontakt:
Politiets kommandostation (KSN) lukkes nu ned, og henvendelser fra pressen bedes herefter rettes til vagtchefen, der kan træffes på de sædvanlige telefonnumre. 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

18. juni 2024

Nordjyllands Politi

Borgerhenvendelser førte til knallertkontrol

Ved en færdselsaktion afholdt af Nordjyllands Politi i går, den 17. juni 2024, i Aalborg og i det sydlige opland blev flere knallerter og enkelte bilister standset. Adskillige sigtelser fandt vej til betjentenes bødeblokke.

11. juni 2024

Nordjyllands Politi

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev

Nordjyllands Politi vil sammen med fogeden nu nedbringe antallet af borgere i Frederikshavn og Brønderslev kommuner med gæld og verserende fogedsager.

10. juni 2024

Nordjyllands Politi

Brandtekniske undersøgelser afsluttet af brand

Nordjyllands Politi har nu afsluttet sine omfattende brandtekniske undersøgelser af den voldsomme brand i Bælum den 18. maj 2024, hvorved to personer afgik ved døden.