Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. maj 2023 23:41

Aalborg karneval - Politiet gør status.

Kildeparken er ved at være tømt for gæster og karnevalsgæsterne er på vej hjem.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Der er stadig mange festklædte mennesker i byen, men de fleste karnevalsgæster har efterhånden takket af, men nogen har stadig energi til lidt mere fest.

Politiets leder af indsatsen, vicepolitiinspektør Sune Myrup, fortæller at det for langt de fleste heldigvis har været en god og festlig dag, men at politiet desværre i løbet af aftenen har optaget flere anmeldelser af alvorlig karakter.

Ved afslutning af politiets karnevals indsats gør Sune Myrup status: ”Vi har haft en stor og massiv politimæssig tilstedeværelse under optoget og i Kildeparken, hvilket bl.a. har resulteret i rigtig mange sigtelser for besiddelse af mindre mængder euforiserende stoffer til eget forbrug. Vi har dagen igennem haft 9 anholdte for overtrædelser af ordensbekendtgørelsen, beruselse og vold mod tjenestemand. Den sag som tidligere var vurderet til at være blufærdighedskrænkelse har ved efterforskningen vist sig at være anden seksuel omgang end samleje. Gerningsmanden er anholdt og af hensyn til den videre efterforskning kan der for nuværende ikke oplyses yderligere.
Der er som tidligere nævnt endvidere optaget anmeldelse om voldtægt, drugging og vold, og videre efterforskning pågår også i disse sager”, fortæller Sune Myrup.

”Der har dagen igennem været et godt og tæt samarbejde imellem politiet, regionens sundhedsvæsen som bl.a. har ydet en stor indsats i den fremskudte skadestue, Nordjyllands Beredskabs samarittertjeneste og de frivillige fra Politihjemmeværnet, som har bistået med bl.a. afspærring og tryghedsskabende tilstedeværelse”, slutter Sune Myrup

Pas godt på jer selv og hinanden, og kom sikkert hjem.

 

Pressens kontakt:
Politiets kommandostation (KSN) lukkes nu ned, og henvendelser fra pressen bedes herefter rettes til vagtchefen, der kan træffes på de sædvanlige telefonnumre. 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.

8. april 2024

Nordjyllands Politi

36-årig mand varetægtsfængslet efter knivstik

Den 36-årige mand, der søndag aften blev anholdt i forbindelse med et tilfælde af knivstikkeri begået i Hobro, er i dag, den 8. april 2024, blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Offeret, en 35-årig mand, blev behandlet på sygehuset for sine skader, men han var dog ikke i livsfare. ​