Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. januar 2020 12:51

Anmeldelse om kemikalieudslip i Tårs

Nordjyllands Politi modtog i dag den 29. januar 2020 kl. 10:54 en anmeldelse om et kemikalieudslip på Scandic Food, Industrivej 3, 9830 Tårs. Fabrikkens medarbejdere blev evakueret. Der er tale om kemikaliedampe.

”Vi reagerer på en melding om et større kemikalieudslip og mulig eksplosionsfare. 63 medarbejdere på fabrikken blev derfor evakueret for en sikkerheds skyld. De er tilset af en læge, og ingen af dem er kommet til skade,” forklarer vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

 

Der var tale om dampe

Politiet afspærrede området omkring fabrikken, mens man i samarbejde med Nordjyllands Beredskab gik i gang med at undersøge hændelsens omfang. Myndighederne kunne snart konstatere, at der snarere end et egentlig udslip var tale om dampe i et mindre lokale, som bruges til opbevaring af forskellige kemikalier. 

”Nu er det så kemikaliedykkere fra Nordjyllands Beredskab, der har den videre opgave med at undersøge, hvilket kemikalie der er tale om,” fastslår vagtchefen. 

 

Ingen fare uden for fabrikken

Brandfolk og politi arbejder fortsat ved fabrikken i Tårs, og meldingerne fra indsatslederne på stedet er nu, at beboere og virksomheder i området omkring fabrikken ikke har grund til at føle sig utrygge.

”Denne hændelse er afgrænset til fabrikkens lokaler. Beboere og andre, der befinder sig i området, kan trygt færdes udenfor,” siger Per Jørgensen og slår dermed fast, at der altså ikke er eksplosionsfare.

Nordjyllands Politi opretholder fortsat en afspærring omkring fabrikken, indtil undersøgelserne på stedet er afsluttede.

 

Pressens kontakt:

KSN-presseleder, tlf. 4022 1240

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.