Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

25. april 2019 18:28

Bombetrussel: En del adresser er fortsat afspærret fredag

Nordjyllands Politi er fortsat i gang med at afsøge de adresser, der er omfattet af bombetruslen mod TECHCOLLEGE og Aalborg Tekniske Gymnasium, som blev sendt tidligt i morges. Flere af skolens afdelinger vil derfor være lukket fredag morgen.

Nordjyllands Politi var omkring kl. 14.30 færdige med at gennemsøge skolens lokaler på Nyhavnsgade 14, hvor indkøbscenteret Friis også ligger. 

Derfor er afspærringen på denne centrale adresse nu ophævet. Politiet opretholder fortsat afspærringerne ved de afdelinger af skolen, som fortsat skal gennemsøges. 

Arbejdet med at gennemsøge skolens afdelinger er dog indstillet for i dag – det genoptages i morgen tidlig. Afspærringerne vil blive ophævet, efterhånden som adresserne kan frigives.

Er der undervisning i morgen?

Forældre og elever bedes orientere sig på techcollege.dk/nyheder, hvor skolen løbende opdaterer, hvilke afdelinger der har undervisning og hvornår.

 

Lokalbetjente klar til en snak i morgen kl. 07:30

For at genskabe trygheden hos forældre, elever, lærere og andre, der måtte være berørt af bombetruslen, vil Nordjyllands Politi i morgen fredag den 26. april 2019 kl. 07:30 være til stede på Gabels Torv ved Aalborg Tekniske Gymnasium / Friis. Her kan man få en snak med lokalpolitiet og er velkommen til at stille spørgsmål. 

Det samme gør sig gældende ved TECHCOLLEGEs afdeling på Kirketoften 5, 9500 Hobro. Her vil lokalpolitiet ligeledes stå klar i morgen kl. 07.30. 

Nordjyllands Politi vil på lignende vis løbende være til stede ved skolens forskellige adresser, efterhånden som afspærringerne kan ophæves og afdelingerne kan åbnes igen.

 

Pressekontakt

Nordjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen i dag.

Fra fredag morgen den 26. april kl. 08.30 gælder følgende kontaktpunkter:

  • Kontakt ved spørgsmål om tryghedsskabende indsats og lokalpoliti ved skolerne: 
    Politikommissær Michael Elkjær, tlf. 5171 9571
  • Kontakt ved øvrige spørgsmål relateret til bombetruslen: 
    Politiinspektør Ole Kristensen, tlf. 5121 9432
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

29. oktober 2020

Nordjyllands Politi

Tempo i minkaflivning i Nordjylland øges

Arbejdet med at aflive mink i nordjyske besætninger for at undgå smittespredning og sikre folkesundheden foregår i et myndighedssamarbejde, der er koordineret fra Den Lokale Beredskabsstab (LBS). Senest er udenlandsk personale hyret ind til at bestå med aflivningen.

29. oktober 2020

Nordjyllands Politi

Opholdsforbud i Jomfru Ane Gade forlænges ikke – men Gaden bliver hotspot

Nordjyllands Politi har besluttet, at man fra og med i dag, 29. oktober 2020, ikke forlænger det opholdsforbud, der i afgrænsede tidsrum har været gældende siden 19. september 2020 for Jomfru Ane Gade, Jomfru Anes Gård, og Ny Mølle Stræde i Aalborg. Samtidig overvåger politiets patruljeindsats, at de nye regler, f.eks. om forsamlingsforbud på maksimalt 10 og ingen salg af alkohol i butikker efter kl. 22, overholdes.

28. oktober 2020

Nordjyllands Politi

15 scootere stjålet fra skole

Ukendte gerningsmænd har stjålet 15 scootere fra Østermarkskolen i 9600 Aars. Tyveriet fandt sted lørdag den 24. oktober 2020. Nordjyllands Politi hører meget gerne fra borgere, der har set eller hørt noget af relevans for sagens opklaring.