Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

18. april 2024 13:34

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby.
En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi modtog anmeldelsen klokken 00:35, hvor adskillige patruljer og redning blev sendt til stedet. Der blev iværksat førstehjælp, og forurettede blev hastigt indbragt til hospitalet, hvor hans tilstand i første omgang var kritisk. Den 38-åriges tilstand er nu stabil.

Den 45-årige blev i dag, torsdag den 18. april 2024, fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Aalborg. Her blev han sigtet for grov vold og varetægtsfængsles i fire uger.

Vicepolitiinspektør Niels Kronborg, der leder politiets efterforskning, fortæller om hændelsen: 
”Vores hypotese er, at knivstikket er kulminationen på en fejlslagen narkohandel. Har man oplysninger omkring knivstikkeriet, så søger vi stadig vidner til nattens overfald – kontakt endelig politiet på telefonnummer 114. Hvis man som borger i området føler sig utryg, eller har spørgsmål til politiet, så er man naturligvis også velkommen til at ringe.”

Politiet har for nuværende ikke flere oplysninger til sagen, af hensyn til den verserende efterforskning.

 

 

 

Pressens kontakt

Vicepolitiinspektør Niels Kronborg, telefon 5124 7690.
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

25. maj 2024

Nordjyllands Politi

Politiet melder klar til at sikre trygt karneval

Når Aalborgs store folkefest om et øjeblik ruller ud over rampen i et brag af en folkelig fest, der dominerer hele byen resten af døgnet, så vil Nordjyllands Politi være markant til stede med adskillige politipatruljer, uniformeret såvel som civilt, for at sikre trygheden og sikkerheden for alle – udklædte, tilskuere og borgere i byen.

22. maj 2024

Nordjyllands Politi

Afgørelse: Efterforskning standses i sag om brud på tavshedspligt i Frederikshavns Kommune

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har besluttet at standse efterforskningen i sagen, hvor Frederikshavn Kommune har anmeldt, at en ukendt person har brudt sin tavshedspligt ved at lække fortrolige oplysninger fra et byrådsmøde, der blev afholdt i efteråret 2023. Mulighederne for relevante efterforskningsmuligheder er udtømte.

19. maj 2024

Nordjyllands Politi

To personer fundet døde efter brand

I forbindelse med den voldsomme brand i Bælum – som Nordjyllands Politi har efterforsket i siden sent i går aftes, efter man modtog anmeldelsen – har man nu i den brændte bygning fundet to personer, der er afgået ved døden. Nærmeste pårørende er blevet underrettet. ​